Wysłany: 2007-07-06, 12:52 Najlepszy firma produkująca balsamy[ANKIETA]
Witam i zachęcam do udziału w ankiecie i głosowaniu na Waszym zadaniem najlepszą firmę produkującą balsamy do ciała
Proszę też o opisywanie wraz ze zdjęciami swoich ulubionych balsamów i przekazywanie wrażeń po ich użyciu.
Możecie też pisać jaki balsam uważacie za najgorszy.
[macie 2 głosy]
Ja mogę z ręką na sercu polecić :
Balsam ujędrniający z Lirene stosowałam go przez dłuższy czas regularnie i na prawdę dał efekty
zmniejszyły mi się po nim rozstępy / idzie już 3 opakowanie`
jedziemy dalej ...
pachnący , który bardzo nawilża skórę
_________________ na gałach matriksy
marinka
Wysłany: 2007-07-06, 18:22
kocham dove. próbowała najróżniejsze, najwięcej aa, nivea, bielenda, kolastyka, ziaja... wymieniać mi się nie chce;) najlepsze i tak dla mnie dove- nie jest gęsty a świetnie nawilża. nie przepadam za ziają, mało wydajne, długo się wchłaniają...
Ja teraz mam balsam z St. Ives "dotyk jedwabiu" i jestem z niego tak średnio zadowolona. W miarę dobrze nawilża, choć mogło by być lepiej. Zapach jest ładny przez parę pierwszych użyć potem staję się okrony, ale szybko się ulatnia ten zapach. Szybko się wchłania.
Cytat:
kocham dove
A jaki konkretnie Dove polecasz? Ja miałbym ochotę na ten Fresh Touch
marinka
Wysłany: 2007-07-07, 17:14
NeynA napisał/a:
A jaki konkretnie Dove polecasz? Ja miałbym ochotę na ten Fresh Touch
ft nie używam, bo przeszkadza mi zapach. a tak to najbardziej lubię summer glow, z niebrązujących taki z wyciągiem z lilii wodnej, nie pamiętam jak się nazywa.
Pachnie tak bosko, że będę nim podniecona? Jak tak, to kupię
ja bylam nim podniecona chyba przez kilkanaście godzin ale nie wiem jak efekty po nim bo go nie kupilam za to tesciowa kupila sobie od razu dwa
wygląda tak:
ja uzywam na zmiane tego malinowego i kakaowego.. pieknie pachną, są dosyć wydajne, a co do efektow to dla mnie jest ok...nie mam suchej skory, po kapieli ladnie nawilza..
tez uzywam od czasu do czasu tych co reichea. uwielbiam ich zapachy. mam sucha skore i sa ok. lubie bardzo do suchej skory ten czerwony garniera.
aktualnie mam balsam ten nowy z soraya z drzewa pomaranczowego chyba. pachnie jak taki perfum mojej mamy-wish od chopard. nawilza tez ok.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum