bejbe, dokładnie tak samo pomyślałam jak Ty jak wąchałam go jakiś czas temu. Nie pachnie kokosem.... to fakt.. raczej kadzidłem ale na skórze wogóle tego zapachu nie czuć ( co w moim przypadku akurat jest wadą, bo lubię mocno pachnące balsamy)
[ Dodano: 2007-11-11, 13:06 ]
Cleo80 napisał/a:
A ten Dove mocno pachnie ??
Ja i moja mama miałyśmy kiedyś balsam Dove i był najgorszy jaki pamiętam Robił tłusta powłoczkę i pachniał tak intesnywnie i "dziwnie", że za każdym razem gdy ja lub mama się nim posmarowała to dostawałam mdłości... dosłownie
Kiedyś wybalsamowałam się nim na noc i zrobiło mi się tak niedobrze, że poszłam się wykąpać raz jeszcze, żeby zmyć to dziadostwo
Masło kakaowe rzeczywiście ślicznie pachnie ale dość wolno się wchłania i zawsze mam wrażenie, że wogóle nie nawilża i nie wnika w skórę tylko zostawia tłustą warstwę ... ale to może tylko moje wymysły
Ja nie pamietam jakiej firmy bylo to moje masło kakaowe, ale miala fajna konsystencje i praktycznie od razu sie wchlanialo. Dawalo fajne i dlugotrwale nawilzenie
Nigdy nie mogłam podpasować do swojej skóry dobrego balsamu, może dlatego, że głównie zwracałam uwagę na zapach - musiał być słodki. Oczywiscie zadnego nigdy nie zużyłam do końca i oddawałam bratu albo mamie bo żaden nie spełnił moich oczekiwań co do dobrego i przynajmniej 24godzinnego nawilżenia, aż do tego czasu, gdy kupiłam firmy NEUTROGENA. Jest to dla mnie prawie idealny balsam, a "prawie" dlatego, że nie pachnie, ale teraz dla mnie liczy się tylko ładna, nawilżona i gładka skóra bardzo dobrze nawilża i jest wydajny, wygodna aplikacja poprzez pompkę. Może nie uwierzycie, ale gdy go kupiłam to smarowałam się przez 3dni raz dziennie i potem odstawiłam na jakies 4dni, a skóra nadal była gładka i nawilżona polecam z czystym sumieniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum