ja jestem zadowolona jezeli masz lub mialas problemy z chorobami kobiecymi czujesz dyskomfort to jest on w sam raz dla ciebie oczywiscie jak niemasz takich problemow to tez mozesz go uzywac bo sluzy do higieny polecam
A mi tam ten p³yn odpowiada Mia³am konwaliowy, brzoskwiniowy a obecnie mam o zapachu melona Kupujê zawsze ten 500 ml, bo jest bardzo wydajny:) Ogólnie uwa¿am, ze ten p³yn jest ale ka¿dy ma inny gust
ja lubie ziaje do higieny intymnej. wczesniej stoswa³am p³ynu z kor± debu, a teraz ostatnio wysz³a jakas nowo¶æ ziaja z borówk± w rózowym opakowaniu. w sensie butelce w sk³adzie ma jeszcze kwas mlekowy i pantenol. dla mnie (osoby do ktorej grzybek powraca co i rusz) jest najlepszy. pantenol ³agodzi podraznienia, kwas mlekowy stwarza idealne warunki do kolonizacji i rozwoju mikroflory pozytywnej, czyli lactobacillusów, które regularnie dostarczam w postaci lacibios femina, do tego ³adnie pachnie i na razie nie mia³am zadnych przykrych doswiadczeñ z nim. a co najwa¿niejsze rzadziej dochodzi u mnie do infekcji (my¶le, ¿e na to wp³yw oprócz higieny ma jeszcze przede wzystkim probiotyk, dieta bezcukrowa i przewiewna bielizna, ale dobór p³ynu jest niezmiernie równie¿ wa¿ny). wiec polecam
Ja u¿ywam tego ¿elu ju¿ od paru ³adnych lat i lubiê go nadal. Mój ulubiony to konwaliowy i brzoskwiniowy. Fajnie, ¿e ma wersje ma³e i du¿e, bo przecie¿ nie bêdê na obóz jechaæ z tak± wielk± butl±. Jest wydajny i dobry, ale na infekcje to raczej niezbyt, przynajmniej dla mnie- odczuwa³am pieczenie.
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztê ¶wiata.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum