Wysłany: 2005-02-26, 18:16 Barwa - Miss - Kremy do rąk i paznokci
Krem do rąk i paznokci mleczno - miodowy - Wygładzający
Krem przeznaczony do codziennej pielęgnacji rąk i paznokci.
Bogactwo aktywnych substancji odżywczych zawartych w naturalnych proteinach mleka i miodu oraz dodatek alantoiny sprawiają, że dłonie staną się gładkie i właściwie odżywione. Krem łagodzi podrażnienia i wspomaga odnowę skóry. Doskonały dla skóry wrażliwej, skłonnej do podrażnień.
Krem do rąk i paznokci oliwkowy z ekstraktem z shiitake - Regenerujący
Krem przeznaczony do codziennej pielęgnacji rąk i paznokci szczególnie narażonych na szkodliwe działanie czynników zewnętrznych.
Wyjątkowe działanie preparatu zapewniają naturalne wyciągi z owocu drzewa oliwnego i azjatyckiego grzybka shiitake. Dzięki ich bogactwu
w witaminy, proteiny, enzymy i sole mineralne oraz dodatku alantoiny, dłonie staną się gładkie i właściwie odżywione. Krem wspomaga odnowę skóry i łagodzi podrażnienia. Doskonały dla skóry suchej i dojrzałej
Krem do rąk i paznokci z ekstraktem z alg morskich - Nawilżający
Krem przeznaczony do codziennej pielęgnacji dłoni i paznokci.
Podwójne działanie kremu zapewniają zawarty w nim ekstrakt z alg morskich o właściwościach nawilżających oraz alantoina, która łagodzi podrażnienia. Krem uelastycznia i wspomaga odnowę skóry oraz zapewnia ochronę rąk i paznokci przed szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych. Bogactwo składników sprawi, że dłonie staną się gładkie
i właściwie nawilżone. Doskonały dla skóry suchej i zniszczonej.
Krem pielęgnacyjny do rąk i paznokci z kompleksem witamin - Odżywczy
Krem szczególnie polecany dla skóry zniszczonej i przesuszonej. Zawarty w nim kompleks witamin A, E, F(NNKT), H, P, B6 oraz prowitamina B5 głęboko odżywiają i regenerują skórę, zapewniając jej witalność i zdrowy wygląd. Alantoina wygładza i łagodzi podrażnienia.
Krem pielęgnacyjny do rąk i paznokci z olejkiem silikonowym - Ochronny
Krem polecany do każdego rodzaju skóry. Zawarty w nim olejek silikonowy tworzy na dłoniach delikatny film ochronny, który zapobiega wysuszaniu oraz chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych (wiatr, mróz). Alantoina wygładza i łagodzi podrażnienia.
Pojemność: 100 ml
[ Dodano: 2005-02-26, 18:24 ] Moja ocena:
Mam chyba 3 rodzaje tego kremu. jestem bardzo zadowolona zniego, wygładza dłonie, skóra jest miękka, jedwabista. Cena jest naprawdę nizutka, więc wg mnie jest to świetny produkt za niewielkie pieniądze. Nakładam zawsze grubą warstwę kremu na noc i zakładam bawełniane rękawiczki, rano dłonie są jasne, dobrze nawilzone, mięcitkie i delikatne. Pomaga mi także kiedy dłonie mam przesuszone, np myjąc coś wodą. Czuć natychmiastową ulgę. Polecam!
Sonia
Miałam ten z grzybkami shitake, regenerujący. Tyle, że on tak "regeneruje", że po zużyciu połowy tubki musiałam ratować swe paznokcie odżywkami. Wszystkie mi się łamały co chwila A sam krem w stosowaniu przyjemny.
Ja podobnie jak Samira używałam tego mleczno-miodowego i też stwierdziłam, że jest naprawdę niezły. Ma ładny zapach, a skóra po nim jest gładka i nawilżona. Co prawda na noc używam innych kremów, ale na dzień ten jest dobry ze względu na to, że szybciutko się wchłania. No i jak na tą jakość to cena jest sympatyczna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum