Formuła kremu z glinką, cynkiem i czynnikiem antybakteryjnym matuje skórę, pochłania i reguluje nadmiar sebum. Skóra na długo pozostaje czysta, matowa i dobrze nawilżona, bez efektu tłustości. Cena: 14,70 zł
Moja ocena:
Plusy: Faktycznie świetnie matuje, i to na długo. Szybko się wchłania i skóra jest po nim gładka. Ma bardzo przyjemny zapach, jest wydajny i jest w dużym opakowaniu, więc starczy na długo. Cena przystępna.
Minusy: Nie nawilża, a nawet czasami wysusza
Dziwny ten krem. Matuje, ale tworzy taką jakby jasną matową maskę. Cały czas go czuję na twarzy. Podoba mi sie jego zapach, taki świezy. Krem jest wydajny i ma niską cenę co można uznać za duży plus. U mnie jednak się nie za bardzo sprawdził. Nie zauwazyłam efektu nawilżenia.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Krem ten jest dobry.Bardzo fajnie matuje skórę.Skóra się nie świeci.O tym nawilżaniu to mi się wydaję ze to kłamstwo,ba nawet wysuszał.Używanie razem całej seri przy mojej normalnej skórze spowodowało jej wysuszenie.Więc ostrożnie, ostrożnie :d
jak dla mnie jest bardzo fajny. matuje przez wiekszą czesc dnia,jesli chodzi o wysuszanie to u mnie nie jest tak zle pewnie dlatego ze ten krem uzywam na dzien a na nocuzywam nawilzajacego Nivea:) no i sie ladnie uzupelniaja!!
przyznam, że jest ogólnie fajny, nawilża, pachnie, długo matuje, ale ma wadę taką, że bazy pod makijaż dobrej z niego nie ma.Faktycznie robi taką jakby cieniutką maskę, a u mnie musiałam uważac zeby go za dużo niechcący nie dać, bo wtedy było beznadziejnie nakładać na niego podkład w kremie...
Mi też ten krem nie odpowiada, miałam go jakies pół roku temu . Słabo nawilżał , miałam wrażenie jakby "ściągał mi skórę" - dziwne uczucie. Oddałam go siostrze
A ja bardzo lubie ten kremik - jestem alergiczka i coz kzdy jeden krem byl albo za tlusty albo za bardzo wysuszal albo dawal uczulenie a ten jest jak dla mnie idealny a uzywam go juz od kilku lat. Pokusilam sie tez aby wyprubowac ten drugi "czysta skora a" ale niestety nie odpowiada mi . no nic pozdrawiam wszystkich
Ja do niego ostatnio wróciłam i nie sprawia mi już problemów z makijażem, bo przestałam nakładać podkład odkąd już nie muszę. Mam nadzieję, że to długo potrwa:P
U mnie nic nie wysuszał i nie podrażniał skóry. Matował świetnie i czułam się świeżo przez cały dzień . Jednak musiałam zmienić na coś bardziej delikatnego z polecenia dermatologa. Ale gdyby nie to, to bym nadal stosowała, bo jestem zadowolona ;>.
To mój ulubiony kremik! Świetnie matuje, dobrze nawilża (a mam mieszaną skórę),
może jako baza pod makijaż się nie nadaje bo się roluje, ale jeżli nie stosuje się podkładów i fluidów a tylko puder jest świetny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum