Wysłany: 2007-03-27, 19:50 Dobre Kremy matujace, nie wysuszajace skory....poradzcie
A ja mam prosbe, mozecie polecic mi jakies dobre kremy matujaco-nawilzajace, tylko takie lekkie, i jakies sprawdzone, bo niektore kremy wysuszaly mi skore, chociaz mam cere mieszana;/ na nosie i kolo brwi skora mi sie zluszczala, tak samo niektore zele takie "cuda" porobily z moja skora, dlatego teraz wole sie zastanowic i nie kupywac pochopnie, dotychczas stosowalam clearasil totalControl i byl ok ale troche niezbyt szybko sie wchlanial, teraz mam vichy,ale cos mi nie pasuje odrazu mowie ze z garniera i loreal nie....pozdrawiam
dla mnie od wielu już tubek niezastąpiony jest Długotrwały Efekt Matujący Garnier Czysta Skóra - ma on swoje zwolenniczki jak i przeciwniczki, ja należę do tych pierwszych i nie zamieniłabym go na żaden inny. No ale wiadomo, na każdego działa coś innego. Moja skóra zawsze silnie się błyszczała, ale dzięki temu kremikowi problem na prawdę się zmniejszył. Poza tym, jak dla mnie, w porównaniu z kremem Nivea Visage Young, matuje na dłużej - bo ten drugi niestety na mnie sprawdził się na marne 3-4 godzinki, a Garnierek po dłuższym stosowaniu już cały dzień mi utrzymuje sebum pod kontrolą
Ja sobie nawet chwale krem Nivea Visage matujący (ale nie Young, tylko ten w słoiczku)
skończył mi się właśnie ten kremik, kupiłam sobie garnier czysta skóra A na dzień żeby sprawdzić coś innego i jest ok, ale Nivea lepiej działą na moją cerę.
Nivea Visage Young - tak
Garnier - nie
szkoda tylko, że nie doceniłam tego pierwszego od razu bo jak sie kończył to chciałam cos innego i kupiłam Garniera, a teraz Garnier leży a ja wyskrobuję resztki NVY wogole od tego "zapachu" Garniera to mi sie słabo robi
_________________ Because heaven sends and heaven takes
tylko nie daj sie nabrac, bo czasem jest cena 15 zl... a gdzie indziej naprawde mozna kupic nawet za 10 jak jest promocja
ja ostatnio kupilam za 11,99 w tesco
ten krem naprawde na dlugo starcza... jest b. wydajny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum