Natt44
Wysłany: 2007-05-25, 16:50 Re: Dobre Kremy matujace, nie wysuszajace skory....poradzcie
Edyta_000 napisał/a:
A ja mam prosbe, mozecie polecic mi jakies dobre kremy matujaco-nawilzajace, tylko takie lekkie, i jakies sprawdzone, bo niektore kremy wysuszaly mi skore, chociaz mam cere mieszana;/ na nosie i kolo brwi skora mi sie zluszczala, tak samo niektore zele takie "cuda" porobily z moja skora, dlatego teraz wole sie zastanowic i nie kupywac pochopnie, dotychczas stosowalam clearasil totalControl i byl ok ale troche niezbyt szybko sie wchlanial, teraz mam vichy,ale cos mi nie pasuje odrazu mowie ze z garniera i loreal nie....pozdrawiam
Jakby nie było najlepszy zawsze jest Nivea szczeze uzywam go caly czas i nie narzekam .Skora jest pachnaca swieza i nie jest pzredewszystkim przesadnie perfumowany dobre tez sa kremy z dermiki do skory mlodej np rozswietlajace albo matujace , sa tez takie z tymi edrofinami szczescia podobno mialam w probkach wszystkie i bardzo ladnie pachna i dobrze sie rozprowadzaja jak chcesz wyprobowac to zloz zamowienie na probki na www.dermika.pl Pozdrawiam :*
Ja juz znalazlam swoj najlepszy krem:)) soraya witaminowa terapia, posmarowalam samym kremem buzke ( bez podkladow itd.) i nie mialam swiecacej przez 6 h ,to jest dopiero cudo
Natt44
Wysłany: 2007-05-26, 14:18
Paulette napisał/a:
Natt, a gdzie trzeba kliknac zeby probki zamowic?
Paulette jezeli chcesz dostac te probki napisz meila na adres dermika@dermika.pl
i napisz cos w stylu "Dziendobry!Bardzo prosze o przyslanie mi probek waszych produktow do cery normalnej(suchej,mieszanej) Chcialabym wyprobowac Wasze kosmetyki aby pozniej bez ryzyka je zakupic.Z gory dziekuje
i podaj na koncu swoj pelny adres imie nazwisko ulice kod i miasto i napisz cos w stylu pozdrawiam i swoj podpis )
Ja myslalam ze juz mi nie przysla ale kiedys wracam ze szkoly i listonosz mi dal a ja taka zgache dostalam bo zapomnialam juz o tym
[ Dodano: 2007-05-26, 14:20 ]
Kinna napisał/a:
to jest żel - krem? to jak tego uzywać??
Kinna najlepiej pod bierzaca woda bo ja kiedys mialam zel - krem i mylam tym twarz i splukiwalam ale nie wysuszala sie jak po zwyklym zelu do twarzy bo zawarty tam krem automatycznie nawilzal skore :*
do buzi to mogę polecić nektar nawilżający Sanflore. Fajny bo to biokosmetyk, bez żadnych ulepszaczy. I rzeczywiście przynajmniej u mnie są efekty, bo skóra się nie świeci, a jest nawilżona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum