Redd, no wlasnie , wiec skoro sama pytasz, po co nam on, to czemu w ogole nam go polecasz ?:)
A "wrogosc" wywoalo kilka tematow o jednej i tej samej tematyce. Zasmiecanie forum. Jeden topic - ja rozumiem, kto pierwszy ten lepszy, a reszta niech sie podpisuje POD TEMATEM jako polecajacy, a nie zaklada nowe
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-19, 11:39
Redd napisał/a:
Przypuszczałam, że to przez fakt, ze znalazłam się na stronie dla dużo młodszych i jeszcze nie potrzebujących kremów na zamarszczki osób.
o matko co to za kocoboły :[ przosze pani, nikt tu nie jest wrogo nastawiony do starszych i naprawde nie wiem czemu Pani non stop o tym mówi reszte wyjaśniła Sweet_Nuka,
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-19, 11:59
od starszych pan moim zdaniem sie idzie wiele nauczyc, wiec nikt tu nie jest wrogo nastawiony do ludzi dajmy na to po 25 roku zycia. Cleo ma corke, adriana ma 27 lat to nei znaczy ze powinny stad isc, my je bardzo cenimy wiec wrogosci co do osob starszych niz my tu w ogole nie ma
Nonkaa [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-19, 12:09
Sweet_Nuka napisał/a:
od starszych pan moim zdaniem sie idzie wiele nauczyc, wiec nikt tu nie jest wrogo nastawiony do ludzi dajmy na to po 25 roku zycia. Cleo ma corke, adriana ma 27 lat to nie znaczy ze powinny stad isc, my je bardzo cenimy wiec wrogosci co do osob starszych niz my tu w ogole nie ma
o matko to oczywiste ze ja odkryłysmy i teraz Redd wymysla niestworzone rzeczy żeby sie obronic i zwalic wszystko na nas... WS plis zamknij ten temat...
Sweet_Nuka [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-19, 12:56
mm pytanie takie w ogole.. czemu one sa zamykane a nie usuwane?
Drogie Panie,
A jak wyjaśnić fakt, że zostałam tutaj tak potraktowana? Bo zaczęłam temat o zmarszczkach, o którym wy nie macie pojęcia? Cóż ... miło mi było poznać. A następnym razem proszę o więcej wyrozumiałości.
I jeszcze jedno, czy możecie mi wskazać miejsce na tym forum, gdzie moge spotakć osoby ... podobne do mnie? Z którymi mogłabym podyskutować na tematy np. zamrszczek?
Jeszcze dodam że jeszcze pisałaś pod nickiem Piguła ale wtedy to chyba jeszcze nie miałaś problemu ze zmarszczkami Wtedy interesowały Cię błyszczyki wiadomej firmy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum