anielka
Wysłany: 2006-08-29, 17:33 Clean&Clear Krem o podwójnym działaniu
Krem o podwójnym działaniu. Nawilża i zapobiega pryszczom. Bez efektu błyszczenia.
Łagodny krem o lekkiej konsystencji łaczy w sobie nietłuste, niezatykające porów składniki nawilżające, ze sprawdzonym skladnikiem zwalczającym pryszcze i zapobiegającym powstawaniu wyprysków. Szybko się wchłania, nie powoduje efektu błuszczenia. Po użyciu kremu skóra jest miękka, gładka i piękna każdego dnia. Bez substancji zapachowych, odpowiedni nawet dla wrażliwej skóry.
Dawno dawno temu-jakieś 5-6 lat wstecz miałam krem z johnsona (był w jasno różowej tubce i chyba był jednym z pierwszych kremów tego typu, tzn. przeciwtrądzikowych). Byłam z niego bardzo zadowolona, więc myślę że ten też może być całkiem fajny, bo jakość produktów johnsona raczej się nie pogorszyła
Ja miałam niedawno ten krem i szczerze mówiąc nie zużyłam go nawet do końca bo twarz świeciła mi sie po nim jak latarnia, mimo, że miał być matujący...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum