Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
~~ Garnier Ultraświeżość ~~
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2006-07-14, 22:25   ~~ Garnier Ultraświeżość ~~

Fluid nawilżający przez 24h. Krem o konsystencji fluidu z czystym ekstraktem z winogron - nietłusty: głęboko nawilża skórę, testowany dermatologicznie.

Czy Fluid Garnier UltraŚwieżość głęboko nawilżający przez 24 h jest stworzony dla mnie?

Tak, jeśli Twoja cera jest często przesuszona przez ciepło, słońce czy klimatyzację. Tak, jeśli Twoja skóra traci swoje naturalne nawilżenie i staje się sucha i ściągnięta.

Czym się wyróżnia?

Fluid Garnier Ultraświeżość to znacznie więcej, niż zwykły krem nawilżający: jego żelowo-wodna, ultraświeża konsystencja dostarczy Twojej skórze wyjątkowego doznania: jest w 100 procentach nietłusta, nieklejąca, wchłania się natychmiastowo i zanurza Twoją skórę w nawilżającej kąpieli przez 24 godziny, dodając jej energii i zapewniając skuteczną ochronę przed czynnikami zewnętrznymi.

Jak działa?

Jego formuła zawiera ekstrakt z winogron, który systematycznie dostarcza Twojej skórze bogactwo zawartych w nim niezbędnych składników odżywczych. Wnikając w samo serce komórek, stymuluje ich odnowę. Połączona moc witamina E i B5 tworzy prawdziwą tarczę chroniącą Twoją skórę na co dzień. Rezultat: Twoja skóra promienieje świeżością przez 24 godziny. Jest nieustannie nawilżona, bardziej elastyczna, sprężysta i kusząco soczysta. Dodatkowo, jest ona idealnie chroniona i zachwyca zdrowiem.

Jak stosować Fluid Garnier UltraŚwieżość?

Nakładać go codziennie rano drobnymi ruchami okrężnymi, aby pobudzić mikrokrążenie. Fluid błyskawicznie wnika w Twoją skórę, intensywnie ją nawilżając, jest nietłusty i nie klei się. Stanowi doskonałą bazę pod makijaż.

Krem nawilżający 24h z czystym ekstraktem z winogron: skóra normalna i mieszana, testowany dermatologicznie.

Czy głęboko nawilżający przez 24 h krem Garnier UltraŚwieżość jest stworzony dla mnie?

Tak, jeśli Twoja cera jest normalna lub mieszana; jeśli często czujesz, że jest przesuszona przez ciepło, słońce czy klimatyzację. Tak, jeśli Twoja skóra traci swoje naturalne nawilżenie i staje się sucha i ściągnięta.

Czym się wyróżnia?

Krem Garnier Ultraświeżość to znacznie więcej, niż zwykły krem nawilżający: jego lekka i ultraświeża konsystencja dostarczy Twojej skórze wyjątkowego doznania: jest nietłusta, nieklejąca, wchłania się natychmiastowo i zanurza Twoją skórę w nawilżającej kąpieli przez 24 godziny, dodając jej energii i zapewniając skuteczną ochronę przed czynnikami zewnętrznymi.

Jak działa?

Jego formuła zawiera ekstrakt z winogron, który systematycznie dostarcza Twojej skórze bogactwo zawartych w nim niezbędnych składników odżywczych. Wnikając w samo serce komórek skórnych, stymuluje ich odnowę. Połączona moc witamina E i B5 tworzy prawdziwą tarczę ochronną przed czynnikami zewnętrznymi. Rezultat: Twoja skóra promienieje świeżością przez 24 godziny. Jest nieustannie nawilżona, bardziej elastyczna, sprężysta i kusząco soczysta. Dodatkowo, jest ona idealnie chroniona i zachwyca zdrowiem.

Jak stosować krem Garnier UltraŚwieżość?

Nakładać go codziennie rano drobnymi ruchami okrężnymi, aby pobudzić mikrokrążenie. Krem błyskawicznie wnika w Twoją skórę, intensywnie ją nawilżając. Jest nietłusty i nie klei się. Stanowi doskonałą bazę pod makijaż.

Bardziej zainteresowałam się tym fluidem :) Co o nim sądzicie? Jakieś doświadczenia?

Karii26 

Wysłany: 2006-07-15, 07:20   

Fakt ma fajna konzystencje dobrze sie naklada , ale nie zapewnia bynajmniej mojej skorze odpowiedniego nawilzenia ale ja mam bardzo sucha skore ale ogolnie jest ok

tuRmaNIA 

Wysłany: 2006-07-16, 19:56   

Mam fluid- szybko się wchłania, ładnie pachnie, ale troszkę za słabo nawilża :)

kasiaz 

Wysłany: 2006-07-16, 21:29   

Pierwszy raz go widze a bardzo by mi sie przydał bo jeżeli chodzi o klimatyzacje to niestety mam z nią na codzień kontakt w pracy:/ myślicie,że warto go wypróbować?? Ile kosztuje taki krem??

Paulette 

Wysłany: 2006-07-16, 21:48   

Teraz w Naturze jest promocja na obydwa te produkty... są za 15zł.. promocja trwa do 25 lipca... ja chyba kupię ten fluid... (a bez promocji kosztuje w granicach 17-20zł.)

kasiaz 

Wysłany: 2006-07-16, 22:29   

O a ja codziennie przechodze obok natury jak ide do pracy. Trzeba zajrzeć i się zastanowić.

Paulette 

Wysłany: 2006-07-18, 20:46   

Kupiłam dziś ten fluid :D :D :D Zobaczymy... :)

Pyma 

Wysłany: 2006-07-18, 21:03   

Nie przepadam za Garnierem. Miałam kilka kremów te marki, ale z żadnego nie byłam zadowolona. Za każdym razem miałam przesuszoną skórę, nawet jeśli był to krem nawilżający. Wolę nie ryzykować kolejnej porażki.

Paulette 

Wysłany: 2006-07-18, 21:10   

A ja uwielbiam Garniera :D Wszystko tej firmy :)

Moja mama ma serię UltraLift i jest szalenie zadowolona.. bo naprawdę działa :D

Reichea 

Wysłany: 2006-07-18, 23:24   

ja mam takie mieszane uczucia co do Garniera.. Znam kilka fajnych kosmetyków a kilka zupełnie mi nie podpasowało...

Moesha 

Wysłany: 2006-07-18, 23:27   

Reichea napisał/a:
ja mam takie mieszane uczucia co do Garniera.. Znam kilka fajnych kosmetyków a kilka zupełnie mi nie podpasowało...

nie wiem jak Wy, ale ja mam tak z każdą firmą :)
nie mam jednej firmy, której wszytkie produkty mi pasują, tylko z każdej wynajdzie się coś
fajnego :)

kasiaz 

Wysłany: 2006-07-19, 19:39   

Moesha napisał/a:
Reichea napisał/a:

nie mam jednej firmy, której wszytkie produkty mi pasują, tylko z każdej wynajdzie się coś

Ja mam dokładnie tak samo z kazdej firmy używam jakiś moich ulubionych i wypróbowanych kosmetyków.

MagJa 

Wysłany: 2006-11-26, 23:24   

kasiaz napisał/a:
Moesha napisał/a:
Reichea napisał/a:

Ja mam dokładnie tak samo z kazdej firmy używam jakiś moich ulubionych i wypróbowanych kosmetyków.

To chyba najzupełniej normalne. Np mnie ten fluid bardzo odpowiada i to bardzo, a krem-żel do cery mieszanej z tej serii zapycha mi pory :(

Pati:D 

Wysłany: 2006-11-27, 00:39   

Wg mnie jeżeli chodzi o kremy do twarzy i toniki garniera to są one bardzo 'delikatne'..tzn mają delikatne działanie..jak i zapach itd.

Paulette 

Wysłany: 2006-11-27, 11:39   

ja jestem srednio zadowolona z tego kremu.. uzywam go bo garnier czysta skora A mi sie skonczyl a nivea visage young mi sie gdzies zapodzial i nie moge go znalezc :D a nie mam kasy zeby kupic inny :D ale nie jest tak zle.. :D

Odpowiedz do tematu