Sposób na gładką cerę bez konieczności stosowania dodatkowego podkładu. Jednocześnie nawilża, wygładza i wyrównuje koloryt cery. Dzięki świeżej, beztłuszczowej formule z czystymi morskimi minerałami zapewnia skórze odpowiedni poziom nawilżenia. Przystosowuje się do naturalnego koloru cery. W widoczny sposób wygładza, wyrównuje koloryt cery i poprawia jej wygląd.
Ma delikatną konsystencję, szybko się wchłania i nie zatyka porów skóry.
Efekt: piękna, gładka cera i naturalny wygląd.
Dziś mam zamiar go kupić, bo ma naprawde pochlebne opinie. Czy któraś z was już go uzywała?
Hehe, ja jak tylko wyhaczyłam go w Nowościach Nivei to na niego zachorowałam. Nidgy nie uzywam podkładów bo mam cere normalną, ale na lato, aby delikatnie wyrównać koloryt cery jest idealny Jak juz go kupię i wypróbuję to dam znac co i jak
Hehe, niom, właśnie wróciłam z zakupków z tym bajerkiem w torebce. Jutro wypróbuję z rańca mam nadzieje że ładnie dopasuje sie do mojej cery, bo kolorek ma bardzo ciemny, tak wiec osobom z trupio-blada cera raczej go nie polecam.
Rzeczywiście spodziewałam się, że będzie taki jaśniutki i że to będzie coś jak krem koloryzujący Ale i tak go kupiłam raz kozie śmierć.. nie zginie.. a do tego był w promocji to już nie mogłam się powstrzymać
Szczerze mówiąc.. to bez rewelacji Jest taki sobie...
Ale nie jest zły.. nie żałuję zakupu... przyda się..
[poza tym jest niedrogi i dość duży (75ml)]
Nawet ładnie wygląda na twarzy.. i rzeczywiście ujednojelica jej koloryt.. kryje tak sobie więc jeżeli już jest tak tragicznie (u nie nie aż tak ) to korektor by się przydał.. posmarowałam nim twarz około 1,5 h temu i nadal jest matowa.. ale myślę, że i tak jak będę wychodzić na dwór to niezbędne będzie przypudrowanie..
Aczkolwiek jest dość ciemny i trzeba być troszkę opalonym by go stosować...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum