Kupiłam go za 14,99zł. I zadowolona jestem. Na początku i nie nauczyłam się go nakładać wogule mi się nie podobał, i stwierdziłam że go więcej nie kupię. Ale teraz stwierdzam że jest świetny i na pewno go jeszcze kupię
Na początku i nie nauczyłam się go nakładać wogule mi się nie podobał, i stwierdziłam że go więcej nie kupię. Ale teraz stwierdzam że jest świetny i na pewno go jeszcze kupię
tez tak miałam i jak skończe ten co teraz mam to z pewnościa kupie kolejny bo jest fajny tylko ciekawe jak bedzie sie sprawdzał zima..:/
Ja uzywałam go przez całe wakacje i niestety przypłaciłam to straznym wysypem pryszczy i juz od ponad miesiąca nie miałam go na buźce. Nie jestempewna na 100%, ale wydaje mi sie ze stasznie zapycha pory...mam jesczze jedną całą jego tubke którakupiam na zapas jak jechałm do Anglii i teraz kurcze nie wiem co z nia zrobic heheh
no pewnie, przecierz każdy ma inną skórę i inaczej reaguje na różne kosmetyki, więc jak najbardziej zachęcam cie do kupna, bo pomimo tego zapychu porów to kremo-podkładzik jest suuuper
Każdy go zachwala... Wiecie co... Ze mnie jest chyba jakiś odmieniec ( ), mimo tego, że wziełam go mało, pozostawił straszne smugi i plamy na mojej twarzy. No nie nadaje się dla mnie. ;]
a ja nie wiem co zrobic cena niska, ale ja mam taki normalny odcien skory i teraz listopad, opalona to ja nie jestem... i jesli to taki zapychacz porow to ja podziekuje... ale pewnie sie skonczy tak ze kupie jak to ktos juz powiedzial - najwyzej bedzie stac na polce
Oj ja sie zawiodlam an tym produkcie:/ mam ajsna karnacje cere normalna i ten podklad mi nie lezy. Plusem jedynym jest to ze ladnie pachnie , wielkim minusem wygladalam w nim jak tapeta zle sie rozprowadza, zostaja takie plamy na twarzy, krem wchodzi w brwi itd nio jak dla mnie to porazka.
Wysłany: 2006-12-31, 09:44
Olii napisał/a:
Oj ja sie zawiodlam an tym produkcie:/ mam ajsna karnacje cere normalna i
Też mam bardzo jasną cerę i tuż po nałożeniu przestraszyłam się, że faktycznie jest za ciemny ale przecież on dopasowuje się do karnacji. Po paru minutach u mnie idealnie stopił się z kolorytem skóry.
Kupiłam sobie go ostatnio, tak go zachwalałyście, że nie miałam wyjścia i naprawde jestem bardzo zadowolona! Po paru godzinach skóra troszke sie łuszczy, ale to ze względu na to, że jest KOSZMARNIE sucha i zawsze mam z nią problemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum