Masz rację.. Szczerze mówiąc taki ze mnie głupek, że przed zakupem nawet nie spojrzałam jaki to ma kolor.. myślałam, że to będzie bardziej jak krem a nie podkład.. tzn. że będzie taki jaśniutki.. i przeraziłam się jak to zobaczyłam później.. no ale ja teraz też jestem opalona więc nie ma katastrofy
Ja też go dzis uzyłam. I tez bez rewelacji. Trzeba być sporo opalonym zeby go uzyć, wolno się wchłania i troche sie marze na twarzy. U mnie pozostawił smugi. Jak długo go wcierałam to sie robiły z niego takie kluseczki W sumie ładnie matuje ale uzyć pudru nie zaszkodzi. Dzis aplikowałam go dopiero 1 raz jestem bez wprawy i moze dlatego tak dziwnie wyszło. Jutro zapodam mniejsza dawke i mam nadzieje ze bedzie ok Zakupu nie załuje
Wolno się wchłania i troche sie marze na twarzy. U mnie pozostawił smugi. Jak długo go wcierałam to sie robiły z niego takie kluseczki
Nałożyłam go drugi raz.. i zauważyłam podobne 'objawy'
Tym razem zostawił smugi.. a także zaczął się wałkować (kluseczki ) ... troszkę się wkurzyłam... Jednak trzeba go używać w małych ilościach, starannie i umiejętnie...
A ja tylko go tutaj zobaczyłam i zaraz poleciałam go kupić 13,49 i szczerze to myślałam, że efekt będzie bardziej widoczny ale jak na 13 zł to nie można narzekać. Jak narazie po 1 użyciu to nie miałam "kluseczek" ani smug
Mojej mamie bardzo się spodobał.. więc powiedziałam, że może pożyczać Nawet ładnie wygląda na jej twarzy ale posmarowała się równo i bez wałeczkowania się obeszło..
Nie jest zły, ale trzeba sie przyłozyc do nakładania. Jak ktoś ma 5 minut na makijaż, pije kawke i wychodzi to raczej nie radze Ja jutro robie drugie podejście mam nadzieje ze tym razem udane Tylko szkoda ze on wogóle nie matuje, jak początkowo myslałam...
zastanawiam sie czy nie kupic go teraz na lato, bo jak sie opale to kolorek powinien chyba pasowac... zreszta wlasnie nie lubie w lecie chodzic z normalnymi podkladami itp.. Bede sledzic wasze uwagi... moze sie zdecyduje.
Mission accomplished! Dziś nałozyłam minimalna dawkę (wielkości fistaszka), rozprowadziłam uważniej i musze stwierdzić ze wyglada Kremo-podkład naprawde ładnie dopasowuje sie do kolorytu cery, ale tak jak juz powiedziałam, trzeba być już TROSZKE opalonym i nałożyc naprawde minimalną dawkę (lepiej mniej a później jak trzeba to dołozyc, niz nawalić tego na twarz i pół godziny sie z tym babrać:P). Dzis nie zauwazyłam "wałeczków" jak za 1 razem ani smug (no moze minimalne) Po kosmetyku skóra nie błyszczy się tak bardzo ale przyda sie wykończenie pudrem (ja wykończyłam Saharą, JOKO) i wyglada naprawde fajnie Super że jest taki wydajny i nawet nie drogi Myslę że kupię go drugi raz ale duzo czasu minie jak to opakowanie mi sie skończy
No to , tylko najbliższego Rossmana mam w Lublinie, to w tym przypadku już lepiej u mnie kupić ten kremik Ale w Naturze też pewnie nie długo będzie w promocji
Aha no to szkoda, ja kupiłam go ostatnio w Naturze za 11,99.. i promocja się już skończyła.. ale może niedługo będzie następna.
A co do losów mojego kremiku.. to dałam go mamie (ona jest z niego zadowolona). Więc to chyba Happy End
Bo ja stwierdziłam, że na lato raczej będę używać samego sypkiego pudru...
ja miałam ostatnio w gazecie próbkę tego kremu i powiem szczerze że miło mnie zaskoczył. Od początku gładko się rozprowadzał i dawał ładny efekt, niestety małe krycie więc polecam go tylko dla dziewczyn z ładną cerą. No i nie matuje, ale to chyba całkiem normalne. Mimo wszystko uważam go za fajny kosmetyk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum