Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Krem nawilżający + lekki podkład, Nivea Visage Young
Autor Wiadomość
Apsik! 

Wysłany: 2006-06-27, 11:30   

Paulette, to jest właśnie wkurzające że często robią rzeczy tylko w jednym kolorze... na szczęście ja mam dośćciemną karnację.

Paulette 

Wysłany: 2006-06-27, 11:41   

Masz rację.. Szczerze mówiąc taki ze mnie głupek, że przed zakupem nawet nie spojrzałam jaki to ma kolor.. myślałam, że to będzie bardziej jak krem a nie podkład.. tzn. że będzie taki jaśniutki.. i przeraziłam się jak to zobaczyłam później.. no ale ja teraz też jestem opalona więc nie ma katastrofy :D

Nonkaa 

Wysłany: 2006-06-27, 13:35   

Ja też go dzis uzyłam. I tez bez rewelacji. Trzeba być sporo opalonym zeby go uzyć, wolno się wchłania i troche sie marze na twarzy. U mnie pozostawił smugi. Jak długo go wcierałam to sie robiły z niego takie kluseczki :P W sumie ładnie matuje ale uzyć pudru nie zaszkodzi. Dzis aplikowałam go dopiero 1 raz jestem bez wprawy i moze dlatego tak dziwnie wyszło. Jutro zapodam mniejsza dawke i mam nadzieje ze bedzie ok :) Zakupu nie załuje :)

Paulette 

Wysłany: 2006-06-27, 13:45   

Nonkaa napisał/a:
Wolno się wchłania i troche sie marze na twarzy. U mnie pozostawił smugi. Jak długo go wcierałam to sie robiły z niego takie kluseczki :P

Nałożyłam go drugi raz.. i zauważyłam podobne 'objawy' :-/
Tym razem zostawił smugi.. a także zaczął się wałkować (kluseczki :? ) ... troszkę się wkurzyłam... Jednak trzeba go używać w małych ilościach, starannie i umiejętnie...

Nonkaa 

Wysłany: 2006-06-27, 14:50   

No właśnie dziś za duzo zapodałam :/ Jutro nałoze minimalnie i jakby co to dołoze...

3lk4 

Wysłany: 2006-06-27, 15:33   

A ja tylko go tutaj zobaczyłam i zaraz poleciałam go kupić :D 13,49 :D i szczerze to myślałam, że efekt będzie bardziej widoczny ale jak na 13 zł to nie można narzekać. Jak narazie po 1 użyciu to nie miałam "kluseczek" :lol: ani smug :)

Paulette 

Wysłany: 2006-06-27, 19:09   

Mojej mamie bardzo się spodobał.. więc powiedziałam, że może pożyczać :D Nawet ładnie wygląda na jej twarzy :) ale posmarowała się równo i bez wałeczkowania się obeszło.. :D

Nie jest taki zły ten krem - podkład :)

Nonkaa 

Wysłany: 2006-06-27, 19:47   

Nie jest zły, ale trzeba sie przyłozyc do nakładania. Jak ktoś ma 5 minut na makijaż, pije kawke i wychodzi to raczej nie radze :p Ja jutro robie drugie podejście mam nadzieje ze tym razem udane :P Tylko szkoda ze on wogóle nie matuje, jak początkowo myslałam...

sheila 

Wysłany: 2006-06-27, 20:38   

Ehh to już sobie go daruję,trupio bladej cery nie mam,ale coś czuję,że i tak lipa u mnie :roll:

Reichea 

Wysłany: 2006-06-27, 22:41   

zastanawiam sie czy nie kupic go teraz na lato, bo jak sie opale to kolorek powinien chyba pasowac... zreszta wlasnie nie lubie w lecie chodzic z normalnymi podkladami itp.. Bede sledzic wasze uwagi... moze sie zdecyduje.

Nonkaa 

Wysłany: 2006-06-28, 12:21   

Mission accomplished! Dziś nałozyłam minimalna dawkę (wielkości fistaszka), rozprowadziłam uważniej i musze stwierdzić ze wyglada super :) Kremo-podkład naprawde ładnie dopasowuje sie do kolorytu cery, ale tak jak juz powiedziałam, trzeba być już TROSZKE opalonym i nałożyc naprawde minimalną dawkę (lepiej mniej a później jak trzeba to dołozyc, niz nawalić tego na twarz i pół godziny sie z tym babrać:P). Dzis nie zauwazyłam "wałeczków" jak za 1 razem ani smug (no moze minimalne) Po kosmetyku skóra nie błyszczy się tak bardzo ale przyda sie wykończenie pudrem (ja wykończyłam Saharą, JOKO) i wyglada naprawde fajnie :) Super że jest taki wydajny i nawet nie drogi :) Myslę że kupię go drugi raz ale duzo czasu minie jak to opakowanie mi sie skończy :) :D

Sol 

Wysłany: 2006-07-03, 23:16   

Kupię sobie ten krem ale jak będzie w promocji ponieważ teraz za drogi: 15,46zł :(

Paulette 

Wysłany: 2006-07-04, 09:15   

Sol, byłam wczoraj w Rossmann`ie i tam wszystkie kosmetyki z tej serii są teraz promocji za 10,99 :D

Sol 

Wysłany: 2006-07-04, 10:13   

No to super , tylko najbliższego Rossmana mam w Lublinie, to w tym przypadku już lepiej u mnie kupić ten kremik :) Ale w Naturze też pewnie nie długo będzie w promocji :)

Paulette 

Wysłany: 2006-07-04, 10:16   

Aha no to szkoda, ja kupiłam go ostatnio w Naturze za 11,99.. i promocja się już skończyła.. ale może niedługo będzie następna.

A co do losów mojego kremiku.. to dałam go mamie (ona jest z niego zadowolona). Więc to chyba Happy End :D
Bo ja stwierdziłam, że na lato raczej będę używać samego sypkiego pudru...

Apsik! 

Wysłany: 2006-10-02, 16:09   

ja miałam ostatnio w gazecie próbkę tego kremu i powiem szczerze że miło mnie zaskoczył. Od początku gładko się rozprowadzał i dawał ładny efekt, niestety małe krycie więc polecam go tylko dla dziewczyn z ładną cerą. No i nie matuje, ale to chyba całkiem normalne. Mimo wszystko uważam go za fajny kosmetyk :grin:

sassy 

Wysłany: 2006-10-02, 19:37   

u nas rozdawali to pod szkola!!!!
Swietny jest!!!

afrodyta 

Wysłany: 2006-10-02, 21:37   

jest super ma go i używam dla mnie jest idealny :)

Magda87 

Wysłany: 2006-10-03, 09:53   

sassy napisał/a:
Swietny jest!!!

u mnie pod szkola kiedys rozdawali gumy do zucia :D

sassy 

Wysłany: 2006-10-03, 18:37   

Magda87 napisał/a:
sassy napisał/a:
Swietny jest!!!