Happyderm łączy w inowacyjnej konsystencji Fito- Dorfiny i silny składnik nawilżający
oraz zapach zapewniający skórze radość
nawilżona skóra odczuwa komfort przez 24h i jest chroniona przez cały dzień
skóra jest pełna życia i blasku
oznaki stresu i zmęczenia znikają, aplikacja stymuluje blask i poprawia
mikrocyrkulację komórek skóry
jednolita i gładka skóra jest niewiarygodnie jedwabista w dotyku
Firma Loreal ma w swojej ofercie krem zarówno dla cer suchych jak i dla miesznych i normalnych. Happyderm możemy spotkać w postaci kremu lub lekkiego kremo-żelu.
_________________ Bratki -pędzla Tinker
Sonia
Wysłany: 2005-05-24, 16:38
Moja mama zakupiła sobie 2 dni temu ten krem. I zadowolona .
Ciekawa jestem, czy to faktycznie ten zapach jest taki 'happy'.
Chyba polezę do łazienki i powącham
mam ten krem w wersji z pompką dla cery mieszanej, jak dla mnie całkiej interesujący lekki krem, nawilżenie też całkiem przyzwoite, przypatruję się ostrożnie w poszukiwaniu drobinek, bo takowe podobno posiada, ale narazie moje oczy nie zarejestrowały ich może to nawilzanie nie jest jakieś ogromna, ale na dzień całkiem dobry, bo szybko się wchłania i nie czuc go na twarz, nie zapycha porów, boje się jednak używać go na całą twarz jakby niechcący miał te drobinki to omijam czoło i nos
ale całkiem przyzwoity
również mam ten krem do skóry wrażliwej i suchej w tradycyjnym słoiczku i jestem z niego bardzo zadowolona moja skóra jest promienna, dobrze nawilżona... poprostu rewelacja
Miałam krem do sery suchej. I bardzo, bardzo go nie czule wspominam ! Zatkał mi pory niemiłosiernie w dodatku doprowadził do stanu zapalnego skóry ! Odstawiłam go natychmiast po 2 tygodniach używania i za żadne skarby nie wrócę do niego ! Po tej czynności skóra wróciła do normalności. Pozostaje mi tylko nie polecić i ostrzec ... Pragnę jeszcze dodać, że wielkim wrazliwcem i alergikiem to ja nie jestem
_ducha_
Wysłany: 2005-09-21, 22:07
Kupilam do skory wrazliwej i suchej/posiadam taka. (ten z pompka)
Nie nawilzal,sciagalo skore,byla tlusta i lepkka Jak dla mnie ma tez za intensywny zapach.
Po 1-wym uzyciu bylo mi tak chemicznie i niekomfortowo na buzi,
ze nie mialam ochoty dalej sie nim smarowac.
Poprostu krem absolutnie nie dla mnie.
Oddalam kolezance,ktora po nalozeniu tego naklada jeszcze drugi i wtedy sciagniecie znika i moze z tym zyc .
Ma bardzo sucha skore,mogla by jeszcze 3-ci nalozyc i bylo by jej milo.
Dla mnie to za duzo.
Nie polecam tego kremu jak kolezanka wyzej.
Ja go uzywam pod makijaż. Ogólnie krem jest fajny.Mam wersję do cery normalnej i mieszanej. Nie świece się po nim specjalnie. Cera jest gładka, delikatna. Ma takie maleńkie drobineczki, które sprawiają, że cera jest tak ładnie i delikatnie rozświetlona.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Miałam wersję dla cery mieszanej. Dobry był, ale tylko na samym początku! Skóra była rzeczywiście mięciutka, ładnie pachniała i w ogóle byłam z tego kremiku bardzo zadowolona. Później nawet nie nawilżał, zrobił się jakiś dziwny, ale zużyłam go do końca i nigdy już do niego nie powrócę.
A ja miałam 2opakowania ale teraz zamieniłam na garniera i niejestem nwet w połowie tak zadowolona ...:( miałam ten do skóry suchej i jak narazie to mój ulubiony kremik:) Teraz jeszcze wyszła "uszczęśliwiająca" pianka do oczyszczania twarzy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum