Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nivea Visage
Autor Wiadomość
greta_23 

Wysłany: 2005-05-15, 21:47   Nivea Visage

Ostatnio kupiłam krem do twarzy Nivea Visage odżywczy na nawilżający na dzień. Kosztował co prawda około dwudziestu paru złotych ale postanowiłam spróbować, opłacało się. Skóra jest naprawdę dobrze nawilżona, delikatna. Polecam go i Wam jest naprawdę super

Sonia 

Wysłany: 2005-05-20, 21:07   

a ja go tak średnio lubię... miałam całą serię i powiem szczerze, że nie matowiła za bardzo i po niedługim czasie stosowania cera zaczęła mi się przesuszać :/

kosmetyczka 

Wysłany: 2005-06-13, 12:20   

ten krem nie nawilża zbyt dobrze skóry suchej :cry:

Little_Shee 

Wysłany: 2005-06-16, 21:08   

Cytat:
Ostatnio kupiłam krem do twarzy Nivea Visage odżywczy na nawilżający na dzień. Kosztował co prawda około dwudziestu paru złotych ale postanowiłam spróbować, opłacało się.
Cytat:

nie wiem czy o ten sam krem nam chodzi (ja zaplacilam za niego 14 zl i to chyba nie byla promocja) taki w sloiczku, uzywam go na noc i rano mam cudna buzke ( na dzien mam Garnier czsta skora).

Mariti 

Wysłany: 2006-03-10, 13:19   

Uzywam regenerujacego na noc i nawilzającego na dzień ( miałam tez na dzień odżywczy) Patrząc na cene i działanie to wypada stwierdzić, że to bardzo dobre specyfiki. Buzka jest promienna, nawilzona, krem na dzień nadaje się pod makijaż. Jak dla mnei bardzo dobry zakup.

Odpowiedz do tematu