miałam go umieścić
Otóz tak: kupiłam go pod wpływem licznych zachwytów na jego temat .
Używam tego kremu od jakichś 2 miesięcy (niecałych) -na początku tragicznie mnie wysypało Uparcie stosowałam dalej,bo konsystencja jest cudowna,krem świetnie się wchłania,zmiękcza i odżywia.Początkowe problemy praktycznie zniknęły,ale nie do końca Dlatego nie wiem,czy jeszcze go kupię.
A ja kupiłam ten krem dosyć dawno, był jako gratis dołączony do tabletek. Więc czemu miałabym nie kupić Uzywam go raczej na noc. Stosowałam na dzień, ale później cera strasznie się świeciła. Krem dobrze się wchłania, tak delikatnie pachnie. Skóre pozstawia mięciutką i gładką. Jestem z niego zadowolona i pewnie go kupię jeszcze.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja uwielbiam ten krem, jest jak dla mnie cudowny, jak skończyło sie pierwsze opakowanie i nie mogłam nigdzie zamówić następnego używałam innych, ale wiekszość mnie zapycha, w odróżnieniu od tego
Skrzypovita świetnie jak dla mnie nawilża, skóra jest gładka, miękka
nie wyobrażam sobie żeby mogli go kiedykolwiek wycofać
fajnie pachnie, choć czasem może nieco przeszkadzać, ale wchłania się dość szybko i używanie daje pozytywne jak najbardziej efekty
ja dostałam od jednej wizażanki w paczce jako gratisik próbke tego kremu i też uważam że jest świetny... stosowałam na noc a rano moja buzia wyglądała na zdrowszą
ponieważ nie można edytowac swych wiadomosci-dopisuję,że dałam mu drugą szansę i ...teraz żałuję Mam przeraźliwie obsypaną twarz,bardzo podrażnioną-nie mogę się malowac i wychodzić z domu
Aguś biedulko... też tak kiedyś miałam. Mam niestety uczulenie na cytrusy, a jak nadchodzi lato to one są bardzo pryskane a ja jak szalona robie sałatki owocowe... no i później 2 tygodnie siedziałam w domu z jakąś papką na twarzy i przemywałam twarz "tonikiem" który robili mi w aptece hihi
Ja niestety nie mogę pochwalić tego kremu, po dwóch dniach używania miałam jakieś suche liszaje na twarzy i szyi, myślałam że to po innym kremie bo mam uczulenie na kwasy owocowe ale niestety za dwa miesiące znów to samo, szkoda bo stoi u mnie już kolejny krem praktycznie nie używany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum