Calvin Klein EUPHORIA to seksowny zapach działający na wyobraźnię. Zapach został stworzony dla kobiet, które dążą do absolutnej wolności. Są pewne siebie i charakteryzuje je wrodzona elegancja.
Kompozycję otwierają egzotyczne owoce nuty granatu, kaki, które wzbogacono zielonymi nutami.
Środek zapachu to zmysłowa kombinacja kwiatu lotusa, champaca i czarnej orchidei. Całość uzupełnia zmysłowy czarny fiołek, połączony z płynną ambrą i piżmem.
Jak dla Mnie zbyt ciężki i zbyt słodki (jest naprawdę bardzo słodki)
Euphoria Blossom jest chyba lepsza, podobna kompozycja zapachowa, ale nie aż tak słodka
Calvin Klein EUPHORIA to seksowny zapach działający na wyobraźnię. Zapach został stworzony dla kobiet, które dążą do absolutnej wolności. Są pewne siebie i charakteryzuje je wrodzona elegancja.
Eeeee, dlaczego ta wrodzona elegancja, nienawidzę elegancji
Gdzieś już pisałam o tym zapachu... dla mnie bomba, ale chyba sama bym w nim nie mogła chodzić bo według mnie to zapach dla seksownych i uwodzicielskich kobiet. Jest na prawdę oryginalny i myślę, że nikomu nie pozostanie obojętny- albo się podoba, albo całkiem nie - niektórzy sądzą, że przypomina bardziej męski zapach. Nie uważam natomiast, żeby był słodki ale to pewnie osobiste odczucia. Bardzo chciałabym poznać właśnie Euphorię Blossom, coś w lżejszym wydaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum