Ja też zamówiłam, już specjalnie pisałam bez polskich znaków, ale wątpię żeby do mnie przyszło Zamówiłam próbkę tamponów z ob (kiedyś to było na forum) i nie przysłali, a niedługo już rok minie :| Już nawet zapomniałam o tym
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
a mi przyslali te tampony!
(czasem tak jest jak ktos pazery na poczcie pracujeto zatrzymuje paczki, moja ciotka np. pracuje u mnie w miescie na poczcie glownej to w domu ma pelno roznych gadzetow, szklanek, kubkow, roznych pierdol)
a mi przyslali te tampony!
(czasem tak jest jak ktos pazery na poczcie pracujeto zatrzymuje paczki, moja ciotka np. pracuje u mnie w miescie na poczcie glownej to w domu ma pelno roznych gadzetow, szklanek, kubkow, roznych pierdol)
Mi też przysłali I ten szampon niby taki rewolucyjny na łupież też
Ale chamówa z tą poczatą Moja kumpela mówi, że zawsze jak dostaje przesyłke z Ameryki (do jakiegos klubu fanów hokeja należ) to ZAWSZE jest otwarta i dla niepoznaki zaklejona taśmą i piszą, że uszkodzona przyszła. Taaa... Raz sie może zdarzyć, ale ciągle ?
[ Dodano: 2007-08-03, 18:43 ]
Ciekwe czy którejkolwiek z nas przyślą ten zapach
_________________ Because heaven sends and heaven takes
cholera do mnie dzis przyszly 4 paczki...
i chyba 3 z nich mialy takie dziurki zrobione
nie wiem czy oni mi tam czegos nie wyjeli..
jak w przyszlym tyg beda sie zdarzac takie cyrki jak mi sie z ta poczta zdarzaja to ide zlozyc skarge..
w sumie ja place - to ma byc wykonane tak jak chce, a nie paczki porozrywane, listonosz polecone w skrzynce zostawia albo awizo do nich jak jestem w domu
w sumie ja place - to ma byc wykonane tak jak chce
wogole to przecież przesyłka do Ciebie a nie do nich dla ich radochy, zeby coś dostali Jakby mi takie jaja wyszly że paczka by wyglądala na otwieraną to bym poleciałą z mordą od razu na poczte
Paulette napisał/a:
Ja mam nadzieje ze przysla nam te zapachy!
ja też ciekawa jestem jak pachnie
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Otwieranie 'nieswoich' przesyłek przez panie pracujące na poczcie też jest karalne...
Niestety nikt tego nie sprawdza
Mój brat zamówił na próbę maskę ochronną z jakiejś firmy (coś w podobie jakie mają chirurdzy), wypełnił kupon, który oni odsyłali z tą maską- kupon do nas doszedł, ale bez maski i widać było, że została oderwana
no naprawde wielkie chamstwo, czlowiek sobie cos zamowi, albo wygra a tu go okradna.. bo to jest kradziez... mnie ostatnio ta nasza poczta b. wk*** !!!
Mój brat wygrał kiedyś w programie muzycznym co był na Polsacie (prowadził go też Kuba Wojewódzki) sporo kaset z muzyką a dostał połowę paczki- widać było, że została rozpakowana i sklejona ponownie...
Jakaś lafirynda z poczty musiała wybrać sobie kasety jakie ją interesowały
Do mnie nie przychodzą wszystkie ulotki promocyjne z Yves Rocher
Gdy jest jakaś zarąbista zniżka na kuponie, to ulotki nie dostaję a jak jest lipna to dostaję
Moja psiapsióła dostaje wszystkie, stąd wiem co mi koło nosa przelatuje
niemówicie tak zle o tych babkach z poczty bo moja chrzestna pracuje w warszawie na poczcie własnie na paczkach i niektóre paczki musza zostac otwarte. ALe nie wszytkie sa złodziejkami
Kinna, a z jakiej racjii moga zostać otwarte? Przecież człowiek ma prawo do prywatności! Co oni podejrzewają, że bombe ktoś komuś wysyła?
nie o to chodzi. Duzo ludzi wysyła jakies cenne rzeczy które niestety musza byc specjalnie wysłane i potwierdzone. Albo tez zwierzeta. Moja ciocia zauwazyła na monitorze cos dziwnego w ciuchach i sie okazało ze ktos wpakował jeszcze tam zółwia stepowego do paczki... Otwieraja paczki które sa podejrzane ze tak powiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum