Jakie są Wasze ulubione wody/perfumy na najcudowniejszą porę roku?:) Szukam właśnie jakiegoś słodkiego, owocowego, tropikalnego ( ) zapachu, niestety na Escadę mnie nie stać:(
Lacosta touch of sun!!!
i escada. właściwie to przede wszystkim escada: coś tam paradise, i inne, one są po prsotu stworzone na wakacje!!!
nawet opakowania wakacyjne
Ja na lato lubię zapachy albo orzeźwiające jak poranna bryza ,albo cytrusowe. Bardzo słodkie kojarzą mi się z zimą No chyba , że chodzi tu o słodkie owoce (melon, arbuz).
na allegro sa testery juz od 150zl ale to pewnie i tak nie robi roznicy - drozyzna... ale sa tez podrobki, jedna wachalam bardzo podobna do island kiss..
na allegro sa testery juz od 150zl ale to pewnie i tak nie robi roznicy - drozyzna... ale sa tez podrobki, jedna wachalam bardzo podobna do island kiss..
Aha. Ja znalazłam tamtą Eskadę w Internecie za ok 120zł., tylko nie wiem za jaką pojemność..., pewnie 30 ml, albo 50ml...
Jakie są Wasze ulubione wody/perfumy na najcudowniejszą porę roku?:)
Słodkich i tropikalnych nie znam, ale na lato jak dla mnie dobre są świeże perfumy. Obecnie poczułam wiosnę i używam summer white 3jFonU (dzięki Kinna )
właśnie wiem ale za droga:( w najtańszych takich w miarę pewnych sklepach internetowych 100 ml kosztuje 208zł-> dla mnie to za drogo:( jeszcze 150 bym zniosła za taką dużą butelkę, ale tyle kosztuje dwa razy mniejsza.
justyna118 napisał/a:
No i Puma Jamaica
a jak pachnie? którymi owocami? jej cenę jeszcze zniosę;)
a jak pachnie? którymi owocami? jej cenę jeszcze zniosę;)
Hm...ona tak tropikalnie pachnie...tak świeżo, przyjemnie...sama nie wiem jak ją opisać. Może sama przejdź się do jakiejś drogerii i powąchaj, bo ja do opisywania to nie najlepsza jestem
O nutach zapachowych oraz całej linii znajdziesz na stronie: www.pumakreacja.pl
Hm...Teraz się zastanawiam nad Adidasem Tropical Passion, ciekawe jak pachnie...
miałam w zeszłe wakacje:) na początku byłam zadowolona, ale zapach szybko mi się znudził. zupełnie się nie "rozwijał", trwałość też pozostawiała wiele do życzenia.
Cytat:
Puma?? Aż się zdziwiłam. Zawsze wydawało mi się, że za tę cenę perfumy muszą być trwałe
trwałe to raczej od 180zł w górę (chyba, że wersja 30ml). perfumy są drogie, za drogie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum