a jeśli już podróbki to lepsze są Chatier, Fenzi czy La rive? Wiem, że temat o podr. jestgdzie indziej, ale tutaj chodzi mi o konkretne zapachy (wakacyjne;]). Każda firma ma "alternatywę" Lacosty (różowej), która myślicie będzie najlepszej jakości?
jak chcesz Locosty różowej to wez Chatiera (ja mam juz 3 butle )
to nie ma tak ze np Chatier czy La Rive ma wszystkie podrobki swietne.. sa lepsze i gorsze...
np do tej pory najlepsza podrobka jaka wachalam Cat Deluxe byla z Bi-es.. a Touch of Pink Lacosty - Chatier...
jak chcesz Locosty różowej to wez Chatiera (ja mam juz 3 butle )
to nie ma tak ze np Chatier czy La Rive ma wszystkie podrobki swietne.. sa lepsze i gorsze...
np do tej pory najlepsza podrobka jaka wachalam Cat Deluxe byla z Bi-es.. a Touch of Pink Lacosty - Chatier...
dzięki:) najpilniej to szukam czegoś podobnego do escady, na zapach oryginalny nawet jak uzbieram, to przecież 200 zł a 20 to jest różnica:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum