Wysłany: 2007-04-14, 08:21 Armani Code by Giorgio Armani
Armani Code For Women, to nowy damski zapach z nutami kwiatowo-orientalnymi. Intrygujący, tajemniczy i uwodzicielski. Jest jak połączenie dnia z nocą.Ciepło słońca, delikatność i kobiecość połączone z mrokiem, tajemnicą , namiętnością. To wszystko razem tworzy niepowtarzalną mieszankę zapachową.
Rok wprowadzenia : 2006
Typ zapachu: kwiatowy
Nuty zapachowe:kwiat pomaranczy, imbir, jasmin, wanilia, miód, drzewo sandalowe
Rekomendacja :na co dzien
Podobne zapachy:Boudoir by Vivienne Westwood
Ostatnio mam straszną fazę na ten zapach.. Jest niesamowity... taki nietypowy i niepowtarzalny... Na pewno go kupię, ale dopiero za jakiś czas. Niby wieczorowy, ale wg mnie nadaje się też na co dzień
Jest niesamowity... taki nietypowy i niepowtarzalny..
oj, tak .
Mam go (próbke oczywiście ), ale niestety ja mam uczulenie na perfumy . Ale na studniówke i tak go użyłam . Tylko że potem przez kilka dni musiałam leczyć wysypke...
Armani ma piękne zapachy Ubóstwiam Giorgio Armani Aqua Di Gio <3 cuuudne... szczególnie męskie
Mnie sie tez te podobaja. Jeszcze Emporio, Emporio White, Sensi, City Glamy sa tez w miare spoko (troche potem wietrzeja i staja sie dziwne, ale ujda). Ale Cody nie za bardzo przypadly mi do gustu.
Zastanawiam sie jakie sa te Diamonds.
PS: Aaa skusilyscie mnie teraz tymi Armani Przypomnialo mi sie ze podobaja mi sie bardzo Emporio ... Mam co prawda perfumy, ale poniewaz mam staly dostep do tanich oryginalow kusi mnie znow zrobic jakies zakupy
to zalezy gdzie.. w sephorze oczywiście sa b. drogie.. Na pedet.pl 75 ml EDP kosztuje 269zł.. a na Truskawce 203zł.. generalnie cena taka jak większości perfum..
lea88 napisał/a:
Zastanawiam sie jakie sa te Diamonds.
moim zdaniem są podobne do Emporio. Ale Emporio mi się bardziej podobają. Diamonds dla mnie są trochę bardziej mdłe.
Sweet-Girl napisał/a:
Ubóstwiam Giorgio Armani Aqua Di Gio
tez mi się kiedyś podobał.. Chociaż teraz wolę klasyczne Gio (EDP) a nie Acqua di Gio (EDT).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum