Wysłany: 2007-03-15, 16:23 Euphoria blossom, Calvin Klein
Euphoria blossom została stworzona jako nowoczesna, świeża wersja zapachu Euphoria.
Euphoria została zainspirowana seksownym bogactwem czarnej orchidei, zaś Euphoria blossom powstała z zachwytu nad delikatnością i kruchą świeżością białej orchidei. Podczas gdy Euphoria pozostaje tajemnicza, zmysłowa i kremowa, Euphoria blossom objawia się jako zapach lekki, musujący i pełen blasku.
Euphoria blossom opiera się na świeżej kompozycji kwiatów i cytrusów, które podkreślają cudowny akord orchidei w nucie serca. Delikatna, kusząca esencja kwiatów.
Flakon wykonany został z oszronionego szkła, wieńczy go przejrzysty korek. Całość emanuje pastelową barwą płatków. W opakowaniu zewnętrznym kolor zmienia swoje nasycenie - od głębokiego amarantu po blady róż.
Gama:
woda toaletowa 30 ml - 162 zł;
woda toaletowa 50 ml - 228zł;
woda toaletowa 100 ml - 300 zł;
balsam do ciała 200 ml - 134 zł;
żel pod prysznic 200 ml 102 zł.
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
hm, przypuszczam że to bardziej kobieca wersja Euphorii dziewczyny, które znają poprzedni zapach wiedzą, że jest on po prostu inny, to coś wyjątkowego... domyślam się, że ten też jest niczego sobie! muszę go koniecznie powąchać jeśli spotkam w jakiejś drogerii bo zwykła Euphoria totalnie przypadła mi do gustu!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum