podobno ten Lacoste trzyma sie na skorze tylko okolo 4 godzin. wiec chyba nie warto kupowac sobie oryginalnego bo podrobka tak samo dlugo bedzie pachniec
Widziałam dziś jego podróbkę Ale zdecydowałam się na Pink.. Może w przyszłości się skuszę.. swoją drogą - to dziwne - zapach jest nowością - a już ma podóbki
a! zapomnialam wlasnie napisac ze poszlam ze 2 tyg. temu do Sephory po jakis ladny blyszczyk i wlasnie mialam zapytac czy nie moglabym dostac probki tej nowej Lacosty a kobieta mnie uprzedzila i sama wrzucila do torebeczki probke Inspirations 2ml. buteleczka jest z atomizerem co najciekawsze kupilam sobie ponownie Touch of pink i niestety ale... teraz ten zapach mi smierdzi nie wiem co jest grane... wkurzylam sie, bo wywalilam pieniadze w bloto. Poszlam sobie pozniej na plac i kupilam za 25zł podrobke inspirations, ktora pachnie mi 100x ladniej od kilkakrotnie drozszej Touch of Pink
przy skrzyzowaniu Prądnickiej i Zdrowej, tam jest drogeria a'propos i kawaleczek wczesniej (jak idziesz stamtad w strone Kauflandu) jest jakis sklepik z alkoholami i tam wlasnie obol niego jest taki malutki sklepik z tymi podrobkami. Babka ma tez tam kosmetyki z Manhattanu.
Dziewczyny a nie wiecie czy dostane takie podróbki inspirations i touch of pink na allegro? Bo u mnie we Wrocku nie moge takowych znalezc? Jak się nazywają te podróby? Yska a ty może wiesz gdzie mozna je kupic we Wrocku?
[ Dodano: 2006-11-03, 23:44 ]
Dziewczyny a bylo coś takiego kiedyś jak Lacoste touch of orange czy coś? Bo lukam na allegro i widze że jest tez taka podróba LACROSSE ORANGE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum