Inspiracją do stworzenia DKNY Be Delicious stał się Nowy Jork tętniący życiem przez całą dobę. Stworzono postać kobiety, aktywnej spełniającej sie zawodowo, która żyje w dużym mieście i bierze od życia wszystko co najlepsze.Kompozycja niewinna, prowokująca, delikatna, seksi.
Nuty zapachowe :zielone jabłko, grejpfrut, ogórek, magnolia, tuberoza, różą, konwalia, fiołek, sandałowe drzewo, egzotyczne kwiaty, biała ambra
Pojemność: 100ml
Rok wprowadzenia: 2004
Cena: ok.230zł
Zdobył nagrodę FiFi Awards Najlepszy zapach 2005
Hmm, może nie powiedziałabym że jest "seksi", ale za to bardzo dziewczęcy, pogodny i świeży. Przepadam za nim.
mój chłopak ma te perfumy(wersje dla facetów oczywiscie) i mi sie ten zapaszek na nim barrrdzo podoba. moja kolezanka tez kiedys zauwazyla ze on fajnie pachnie. W Galerii Centrum kosztuje z tego co wiem 194zł.
Męską wersję Be Delicious też wąchałam i bardzo mi się spodobała. Co prawda jak na faceta może trochę, hm, jakby to rzec, owocowa więc nietypowa, ale przepiękna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum