Witam!
Dostałam kilka tygodni tematu perfumku Naomi Campbell CAT DELUXE, z Finlandi.
Ostatnio zostały wprowadzone do Polski....
Cena 40euro, 35ml ale w Polsce dużo droższe z tego co wiem....
Zapach bardzo przyjemny, połączenie delikatności, subtelności ze świeżością..
Myślę, że przypadkie do gusty zarówno nastolatkom jak i starszym kobietom
Dla mnie z tych perfum fajne jest tylko opakowanie, zapach zupełnie nieoryginalny, zero słodyczy i świeżości, jakie dominują w opisach i kolorach buteleczki. Jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o zapachy, a ten nie zdał u mnie egzaminu...
Podoba mi się ten puszek;)) ale zapach podejrzewam że jest albo kwiatowy, albo typu "słodki cukiereczek" myślę, że ładny w każdym bądź razie. Obstawiam że z tej kategorii co różowa Puma, chociaż mogę się mylić bo nie wąchałam )
Dzisiaj byłam w perfumerii i......zakochałam się w tym zapaszku-jutro biegnę kupić
Właśnie się wykąpałam a jeszcze troszkę czuję ten zapach-z tego wynika że jest trwały.
Hmm ...
próbowałam tego zapachu Naomi Cambell i szczerze to nie przypadł mi do gustu ...
dla mnie jest za słodki i taki mdławy, aleogólnie rzecz biorąc wporządku, choć zdecydowałam sie w końcu na perfumy Pariss Hilton (; słodziutkiee ;*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum