Chociaż jak czasem jadę autobusem w lecie to mam wrażenie, że niektórzy ludzie niekoniecznie o tym wiedzą.
ooojj lato jest straszliwe...autobusy tramwaje..miejsca ktore staram sie omija bo po prostu niedobrze m isie robi...cos strasznego
od razu mi sie przypomina wf w Lo... jak po cwiczeniach do szatni szlysmy i jedna kolezanka ktora miala dosc intensywny "zapach" potu zamiast isc umyc te pach u i wtedy popsikac czyms to ona od razu psikala...ooooj ciezko bylo ciezko...
Ze względu na to, że chcę sobie ufundować mgiełkę zwracam się o pomoc do Was dziewczyny! Czy któraś znam mgiełką o zapachu melona/arbuza?? Ostatnio mam szał na ten zapach i bardzo chiała bym tak pachnieć
Sam zapach ma być kompilacją nut mandarynki, melona, ananasa, egzotycznych, kwitnącej pomarańczy, magnolii, drzewa cedrowego i piżma. Faktycznie czuć tylko ananasa, odrobinę mandarynki i morską bryzę, co w zupełności mi wystarcza do uznania go za udany, choć „pachnieć” to nie jest najmocniejsza strona tego preparatu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum