U mnie w Naturze nie ma.... radzę poszukać w supermarketach... ale nawet tam jest coraz rzadziej spotykana... a szkoda bo była fajna.. (a do tego jest duża bo ma 200ml)
w moich dziewczęcych kręgach krąży opinia, że najlepsza jest ta zielona mgiełka z adidasa, ale skoro tak zachwalacie niebieską to następnym razem ją też powącham i może sie na coś wkońcu skusze
_________________ Because heaven sends and heaven takes
w moich dziewczęcych kręgach krąży opinia, że najlepsza jest ta zielona mgiełka z adidasa, ale skoro tak zachwalacie niebieską to następnym razem ją też powącham i może sie na coś wkońcu skusze
ja miałam tą zieloną:) z tym, że w lubelskim Leclercu takie mgiełki są po 26-27 zł:P
w moich dziewczęcych kręgach krąży opinia, że najlepsza jest ta zielona mgiełka z adidasa,
Miałam zieloną i nie przypadła mi do gustu (ale to zależy od osoby )
marinka napisał/a:
ja miałam tą zieloną:) z tym, że w lubelskim Leclercu takie mgiełki są po 26-27 zł:P
To drogo Zobacz TU
Ja kupowałam zawsze w granicach 17-18zł.. ale napisałam że kosztuje od 15-20zł bo z takimi skrajnościami się spotkałam.. ale żeby aż tyle Jestem zdziwiona.
Ale przesadzili... [Widziałam też go kiedyś w realu za 28... ]
[ Dodano: 2006-07-27, 22:20 ]
No i oczywiście musiałam to sprawdzić
Tak, w Naturze jest taki zestaw za 34zł ... a w zasadzie podobny do tego który kupiłam w Tesco.. ponieważ zamiast dezodorantu w atomizerze są perfumy, które osobno kosztują w granicach 45-50zł... więc naprawdę się opłaca (ja chyba kupię )
zdecydowanie najbardziej lubię mgiełkę do ciała z seri "fruttini"...mam taką wiśniową
[ Dodano: 2006-08-13, 17:39 ]
zapomniałam dodać obrazka : moja mgiełka to "cherry wanilia" (przy okazji powiem że mam też balsam do ust coco-banana)..na poczatku pachnie bardzo intensywnie ale już po 5-10 minutach ma śliczny czereśniowy zapach..mmmm...http://www.tmsint.com.pl/fruttini/spray.htm [/hide]
_________________ KissMyEyesAndLayMeToSleep
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-08-14, 09:45
a ja mam z natury.. firmy natura cyryna z zielona herbata
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum