ESCADA Rockin'Rio to zapach,który pobudza do energetycznego życia, do chęci bycia szczęśliwym. Łączy w sobie radość tropikalnych kwiatów, soczyste owoce, kobiece poządanie. Daje uczucie dnia spędzonego na rozgrzanej słońcem plaży, a nocy w klubach i kafejkach.
Uwielbiam ten zapach .
Zawsze gdy tylko jestem w Douglasie, to ide się nimi popsikać, a później chodzę po mieście, co pięć minut wąchając papierek albo nadgarstek. Cudo po prostu.
Tylko ta cena spraiwa, że jeszcze długo będe musiała się nachodzić do Douglasa .
mada
Ja zakochana jestem w zapachu GIVENCHY "very irresistible"sa lekko slodkie i przedewszystkim bardzo trwale. Jeszcze jeden zapach ktory bardzo lubie to MOSCHINO"love"lekko cytrusowe w sam raz na lato tez bardzo trwale.POLECAM
Nie dosc, ze uwielbiam wszystkie Escady...i regularne i limitowane...to ta po prostu rozbija mnei na kawalki...Cudny zapach, IMO najlepsza z wakacyjnych...chociaz chyba przegralaby z Escada Ocean...To byl dopiero cud...Niepowtarzalny zapach
W sklepach od dawna dostępny jest nowy zapach Escady, prawie identyczny jak "Rockin Rio" (trochę bardziej słodki), ale jego cena wynosi uwaga uwaga, tylko 130 zł!!!!! To 40 mniej niż wcześniej, chyba zacznę oszczędzać, zanim zniknie z półek. Śliczne są jeszcze balsamy i żele pod prysznic, ale na nie kasy mi niestety nie wystarczy .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum