Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Najlepsza perfumeria
Autor Wiadomość
Kasia45 

Wysłany: 2010-11-02, 12:26   Najlepsza perfumeria

Gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy? Na bazarkach, u konsultantki, w dużych perfumeriach, sklepach internetowych, a może na Allegro?
Ja osobiście jestem czasem przerażona cenami w tych wielkich sieciach perfumerii i szukam czegoś w internecie lub na Allegro

wioletta85 

Wysłany: 2010-12-30, 11:51   

Mnie również przerażają ceny w stacjonarnych perfumeriach więc mam już swoje sprawdzone sklepy internetowe. Jeden z nich perfume4you.pl właśnie zmienił swój wygląd i strategie. Sprawdźcie sami jak wygląda teraz, obniżyli ceny i do tego wygląd strony jest nowoczesny i bardziej przyjazny klientom.

kasiaz 

Wysłany: 2011-02-06, 12:52   

Sklep internetowy na pewno nie doradzi tak dobrze zapachu jak doświadczona konsultantka w perfumerii.

k81_81 

Wysłany: 2011-02-06, 20:17   

kasiaz napisał/a:
Sklep internetowy na pewno nie doradzi tak dobrze zapachu jak doświadczona konsultantka w perfumerii.

Dla mnie to jest w ogole dziwne, jak konsultantka moze doradzic zapach ?...Puder rozumiem czy inny kosmetyk ,ale perfum . :lol:

bejbe 

Wysłany: 2011-02-06, 20:28   

Może doradzić ,w sensie,jeśli zna zapachy,które są dostępne w danym sklepie,a ktoś powie,jakie ma oczekiwania,to może zaprezentować zapachy. Niektórzy wolą,jak im ktoś pomaga,zamiast stać przed półką i godzinę wąchać zapachy,szczególnie,że już po kilku się ich nie rozróżnia.

kasiaz 

Wysłany: 2011-02-06, 20:41   

Przecież takie konsultantki muszą być wyszkolone a klienci niestety często nie wiedzą w której butelce mieszczą się nuty zapachowe których akurat szuka.

bejbe 

Wysłany: 2011-02-06, 20:52   

Nie zawsze konsultantki w drogerii wiedzą aż tyle.

kasiaz 

Wysłany: 2011-02-07, 10:27   

Oczywiście, ze nie znają nut zapachowych w każdej wodzie ponieważ to jest niemożliwe, mimo to muszą umieć odróżnić np zapach świeży od słodkiego bo gdyby tego nie umiały to by tam nie pracowały:)

k81_81 

Wysłany: 2011-02-07, 15:50   

kasiaz napisał/a:
Oczywiście, ze nie znają nut zapachowych w każdej wodzie ponieważ to jest niemożliwe, mimo to muszą umieć odróżnić np zapach świeży od słodkiego bo gdyby tego nie umiały to by tam nie pracowały:)

To ja sie nadaje ,z reszta zawsze mi sie taka praca marzyla :) .To tylko tyle trzeba potrafic ?.Nieeee no ja paznokci swoich nie zostawie ,ale praca w perfumerii jest ciekawa moim zdaniem . :D

kasiaz 

Wysłany: 2011-02-07, 17:38   

Ja już jak robiłam szkołę kosmetyczną to mówiłam, że będę pracować w perfumerii i się udało. Pracuję już prawie trzy lata i uwielbiam tą pracę, jednak wiedzę trzeba mieć ogromną a to, że wspomniałam o odróznieniu rodzajów zapachów to kropla w morzu, z tym, że trening czyni mistrza i myślę, ze też byś to Kasiu szybko załapała:)

Odpowiedz do tematu