Gdzie kupujecie swoje ulubione perfumy? Na bazarkach, u konsultantki, w dużych perfumeriach, sklepach internetowych, a może na Allegro?
Ja osobiście jestem czasem przerażona cenami w tych wielkich sieciach perfumerii i szukam czegoś w internecie lub na Allegro
Mnie również przerażają ceny w stacjonarnych perfumeriach więc mam już swoje sprawdzone sklepy internetowe. Jeden z nich perfume4you.pl właśnie zmienił swój wygląd i strategie. Sprawdźcie sami jak wygląda teraz, obniżyli ceny i do tego wygląd strony jest nowoczesny i bardziej przyjazny klientom.
Może doradzić ,w sensie,jeśli zna zapachy,które są dostępne w danym sklepie,a ktoś powie,jakie ma oczekiwania,to może zaprezentować zapachy. Niektórzy wolą,jak im ktoś pomaga,zamiast stać przed półką i godzinę wąchać zapachy,szczególnie,że już po kilku się ich nie rozróżnia.
Przecież takie konsultantki muszą być wyszkolone a klienci niestety często nie wiedzą w której butelce mieszczą się nuty zapachowe których akurat szuka.
Oczywiście, ze nie znają nut zapachowych w każdej wodzie ponieważ to jest niemożliwe, mimo to muszą umieć odróżnić np zapach świeży od słodkiego bo gdyby tego nie umiały to by tam nie pracowały:)
Oczywiście, ze nie znają nut zapachowych w każdej wodzie ponieważ to jest niemożliwe, mimo to muszą umieć odróżnić np zapach świeży od słodkiego bo gdyby tego nie umiały to by tam nie pracowały:)
To ja sie nadaje ,z reszta zawsze mi sie taka praca marzyla .To tylko tyle trzeba potrafic ?.Nieeee no ja paznokci swoich nie zostawie ,ale praca w perfumerii jest ciekawa moim zdaniem .
Ja już jak robiłam szkołę kosmetyczną to mówiłam, że będę pracować w perfumerii i się udało. Pracuję już prawie trzy lata i uwielbiam tą pracę, jednak wiedzę trzeba mieć ogromną a to, że wspomniałam o odróznieniu rodzajów zapachów to kropla w morzu, z tym, że trening czyni mistrza i myślę, ze też byś to Kasiu szybko załapała:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum