Wiele jest zapachów na rynku I wiele przepieknych.
Czego używacie, co polecicie, a co odradzicie?
Ja ze swojej strony np. mogę powiedzieć, że byłam niedawno w Sephorze i się zakochałam w paru zpachach, ale najardziej chyba spodobał mi sę najnowszy zapach Tommy Hilfiger'a, Dreaming. Może zna juz któraś z Was?
Ja ostatnio używam CK Eternity Moment, ale chyba więcej go nie kupię... jednak kwiatowe wody to nie dla mnie. Natomiast uwielbiam Emporio Armani.. jest niesamowicie elegancki i taki.. z klasą Mam też fazę na Armani Code Femme, ale postanowiłam, że dopiero kupię po wakacjach
Escape damskie CK (niestety chyba je wycofuja ze sprzedazy) - ulubiony zapach mojej mamy
Vissit Azzaro - mialam i bardzo lubilam
Narciso Rodriguez For Her - piekny ale mega slodki, czasem duszacy i EDT utrzymuje sie u mnie ponad 12 godz
Carolina Herrera 212 - , nawet na codzien nie jest za mocny
Gucci Envy Me 2 - fajny, lekki
Chanel Chance - na wielkie wyjscia
Biale i Złote Emporio tez sa ladne, ale nigdy nie mialam
J Lo Glow after Night - mam, ale strasznie mocne sa, moze na jakies wyjscie.. generalnie srednie
V Valentino nawet jest spoko
Rochas Fleur D'eau - piekne kwiatowe, ale niedostepne, mam reszte probki
Kenzo Parfum d'ete- bardzo podobne do Rochas, kiedys moje ulubione, ale teraz mi przeszlo
Nieznosze wszelkich Lolite Lempickich (slodkie az mdla), Terry Mugler, starych Diorow, Chaneli, wszelkich Lacoste i Dolce&Gabana (slabe perfumy za wysoka cene).
Generalnie nie sugeruj sie tym co lubia inni. Kazdy lubi inne zapachy Ten ktory bedzie podobac sie komus moze byc dla ciebie nie do zniesienia. Na codzien mysle ze ten TH bedzie ok
Generalnie nie sugeruj sie tym co lubia inni. Kazdy lubi inne zapachy Ten ktory bedzie podobac sie komus moze byc dla ciebie nie do zniesienia. Na codzien mysle ze ten TH bedzie ok
Nie chodzi o to, że chce sie sugerować tak po prostu chcę wymienić myśli, opinie, w końcu do tego służy m. in. forum
Ja, tak jak mówię, mam wiele zapachów wypróbowanych, i wielu używam, zmieniam dość często, bo nie jestem w stanie zdecydować się na jeden. Ale ostatnio właśnie ten Dreaming Hilfiger'a mi podpasował. Jest dość słodki, ale w tym wypadku nie jest to słodycz jakaś dusząca, dławiąca, tylko taka subtelna.
Nie widziałam na stronie głównej takiego tematu, poza tym jeśli był to chyba dośc stary, dlatego załozyłam nowy. Chyba nic w tym złego, żeby podzielić sę opiniami.
Chyba nic w tym złego, żeby podzielić sę opiniami.
nikt nie powiedział, że to cos złego podzielić się opiniami. Natomiast kiedy jest po kilka takich samych wątków na forum robi się bajzel Jak znajdę tamten wątek to je połączę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum