ja praktycznie na każdy dzień w tygodniu mam inny zapach, uwielbiam perfumy a najbardziej: Moschino I , Byblos Mare, D&G Light Blue, Armani Acqua di Gio, Trussardi Python, ...OH! de Moschino, Calvin Klein Euphoria
oj tak Euphoria jest boska... chyba w każdej odmianie mi się podoba. Póki co nie czuję się wystarczająco odważna na klasyczną wersję, ale bardzo mnie intryguje i na pewno kiedyś będę chciała nią pachnąć
powiem wam, że ostatnio straszliwie mi się sposobał Beyonce Heat... dostałam próbkę w Sephorze i używam jej na specjalne okazje wreszcie fajny zapach, który nie polega na tym samym co wszystkie inne... specyficzny, taki "ciepły" i wyrazisty. Bardzo mi się podoba
Moje ulubione zapachy to Code Armaniego, Cool Water Davidoffa i Light blue D&G. Natomiast dla mezczyzn polecam CK "Free" i "Eternity". Moj chlopak je uzywa i sa cudowne:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum