Dziewczyny obiecałam mojej siostrze , że kupię jej jakieś pachnidło na urodziny. Problem w tym,że ona używa zupełnie innych perfum niż ja. Tzn. takich pudrowych, dosyć ciężkich. Nie mam zielonego pojęcia co jej kupić. Znacie może jakieś takie zapachy?? Najlepiej, żeby nie były drogie , mogą być jakieś podróbki, lub podajcie jakieś oryginały a ja sobie podróbkę wykombinuję. Jej ulubione perfumy to Blase, jeśli wiecie jak pachną , to macie jakieś odniesienie Ten blase nie jest tragicznie drogi , ale za to bardzo maluteńki, poza tym mnie on już bokiem wychodzi
Hm, pudrowych to ja nie znam ale z takich cięższych to może Far Away A.? albo Euphoria z tym że ten perfum nie każdemu dogodzi. Kolejny z gatunku cięższych niż lżejszych to Expose, przynajmniej wersja Stardust (czarna).
Cleo80, a moze zapytaj jakie by chciała, może juz coś wcześniej wąchała i podobało się jej ?
NIe mam pojęcia co by tutaj zaproponowac, bo mam zupełnie inny gust, wole coś świeżego i lekkiego.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Właśnie, że ona sama nie jest za bardzo zdecydowana. Nie pamiętam kiedy ona ostatnio kupowała jakieś perfumy , poza tymi które sobie zamówiła , które jej się nawet jakoś szczególnie nie podobały.
Kupiłam kiedyś z Chatiera perfumy Ultraviolet, oczywiscie zapachu nie sprawdziłam i teraz leża, ale czy pochodza pod pudrowe... Są słodkawe, mdłe i cięzkie. Ostatnio co miałam takiego "cięższego" to było Naomi Campbell. A moze to Cat Deluxe? Tylko tez zalezy co dla kogo jest cięzkie
Hugo Deep Red ,
Gucci Rush
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
mam ten zaoach i dla mnie nie jest ciężki a tym pardziej pudrowy. moze od razu po psiuknięciu jest taki przytłaczający ale szykbo łagodnieje. mój facet jak pierwszy raz mnie powąchał psiukniętą tym zapachem to stwierdził że jest subtelny wręcz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum