Zakładam ten temat, bo właśnie wpadła mi w ręce oferta jednego z hipermarketów.
Czy któraś (któryś) z Was używał kiedyś perfum firmy Bi-es??? Jeśli tak, to jakie macie odczucia???
Jestem bardzo ich ciekawa. Widzę, że mają dużą pojemność i nie są drogie. Widziałam ich reklamy w gazetach oraz w TV, ale nie miałam okazji, żeby powąchać.
Weszłam na stronę producenta i same flakoniki zachęcają do zakupu
Czekam na Wasze recenzje
No to tak jak gdzieś pisałam mam For Fun z Bi-Es Są mega trwałe i śmiesznie tanie. Moja ciocia miała zapach Bi-Es, ale z ich trwałością było już gorzej ;>
1. Love Me
Seksowny, namiętny i uwodzicielski zapach dla kobiet. Kompozycja stworzona na bazie wodnej lilii, włoskiej mandarynki, purpurowej orchidei o waniliowym aromacie, śliwki, frezji, białej brzoskwini, róży oraz drzewa sandałowego.
2. Nazelie Colourful
Zapach, który jest jak taniec, zmysłowa samba w gorącym słońcu. Owocowo-kwiatowe nuty czynią zapach seksownym, lekkim i uwodzicielskim. Połączenie aromatów mandarynki, ananasa, trzciny cukrowej z piżmem i sandałowcem.
3. Mixer For Her
Kwiatowo-orientalny aromat - zmysłowy i energetyczny. Połączenie fiołka alpejskiego, niebieskiego hiacynta, dzikiej róży, kwiatu brzoskwini i irysa. Uzupełnienie stanowi drzewo cedrowe i sandałowe.
4. Romance
Romantyczne zestawienie klasycznego i współczesnego zapachu, wykreowane, aby ukazać prawdziwy styl i szyk. Zmysłowy, trwały, luksusowy zapach. Główne nuty zapachowe to: mandarynka, frezja, konwalia, szałwia, paczula i biała lilia.
5. Segreto
Wyszukany, seksowny zapach dla wyrafinowanych, uwodzicielskich kobiet. Czerwona pomarańcza połączona z jaśminem i chińskim imbirem. Delikatności dodają nuty kwiatu lawendy i drzewa sandałowego.
6. LA MAM BA różowa
Oryginalny koktajl mandarynki, jaśminu sandałowca i piżma. Zmysłowy - kwiatowy zapach rozpala pasje i sprawia że będziesz wyróżniać się w tłumie.
7. LA MAM BA turkusowa
Kompozycja cytrusów , kolendry ,wanilii, sandałowca i piżma . Orzeźwiający kwiatowo-owocowy intrygujący aromat, z nowoczesnymi nutami.
8. LA MAM BA żółta
Wysublimowane połączenie bergamotki , peonii, róż i moreli. Słodyczy zapachowi dodaje anyż wanilia i piżmo.
9. Sweet Girl
Niezwykle intrygujący zapach, bardzo zmysłowe kompozycje bedące połączeniem malinowego kaszmiru, granatu, piwonii z drzewem różanym. Kobiecy ciepły aromat, któremu nie oprze się żaden mężczyzna.
Ja bardzo lubię perfumy z bi-es - są bardzo tanie a do tego jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ich trwałością. Obecnie mam "sweet girl" i muszę przyznać że są identyczne z cat deluxe-miałam oryginał, więc wiem co mówię Naprawdę polecam!!!
Ja dzisiaj siobie kupiłam Forever i są takie same jak DKNY be delicious(chyba źle napisałam ale szczegół). Za 100 ml zapłaciłam 18 zeta w Piotrze i Pawle
Te perfumy są bardzo trwałe. Popsikałam się na basen na nadgarstki wyszłam z wody i dalej pachniałam
Dzięki za propozycję, ale ja muszę najpierw powąchać żeby stwierdzić czy będą mi pasowały a po drugie jestem uczulona na większość zapachów i nie mogę wszystkim się psikać
Ceny są przystępne, tylko 'La mam ba' kosztuje ok. 35zł.
outsiderka napisał/a:
lolenka napisał/a:
ile kosztuja te "perfumy??
"Perfumy", czy Ci się niechcący wstawił " ??
A czy to ważne???
Chodzi o to, żeby wybronić Bi-Es, bo naprawdę fajne zapachy mają, a to, że cena jakaś i nie to samo co Chanel, to niektórzy traktują te produkty z przymrużeniem oka Po co kupować drogie perfumy, skoro można kupić fajne Bi-Es?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum