Dziewczynki ta babka rozprowadza te perfumiki tylko w okolicy i po małych sklepikach i kioskach, Tak z ręki do ręki, nie prowadzi działalności wysyłkowej
Ale ztego co wiem to jest dużo osób,które się tym zajmują, bo na stronie firmy Chatier jest
zaproszenie do współpracy tak jakby konsultanckiej jak w firmach kosmetycznych
Więc popytajcie się bo na pewno w waszej okolicy też ktoś taki działa
[ Dodano: 2006-11-26, 19:03 ] Jest też internetowy sklep Chatier
[ Dodano: 2006-11-26, 23:21 ] tenebra, może są za darmo
[ Dodano: 2006-11-27, 00:42 ]
Ta babka u której kupowałam podróbki ma teraz sklep internetowy. Mogę ja polecic bo wsyztsko jest u niej na medal i dosyc tanio. Jakby któraś chciała stronkę, pisac to wyślę pw
Ja narazie nic nie kupie bo nie mam kasy Prezenty na gwiazdkę trzeba kupic, do tego jeszcze ostatnio sporo kasy wydałam W najbliższym czasie kupie podróbke Pumy Flowing i jakąś Chanel
[ Dodano: 2006-11-27, 13:20 ]
Słuchajcie dziewczyny. Czy któraś z was zna zapach oryginalnych Lacoste Inspirations i mogłaby go powrównac z podróbą Chatiera? Dostałam chyba w piątek próbkę Lacoste Inspirations którą zamawiałam i tak mi się spodobał ten zapach Przypomina mi trochę różową Pume jak wywietrzeje bo jak pierwszy raz powąchałam tą bibułkę myślałam że się udusze
Któraś z was pisała że jej mama chyba kupiła Lacrosse Orange-Lacoste Touch Of Pink. Jak pachną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum