Przyszły mi te podróbki Mama mi dzisiaj z poczty odbierze.
Teraz chcę kupic tą
GARDEN OF CREATION WOMEN
To pokarm dla Twoich zmysłów. Jego aromat jest niezwykle rzadki, promienny i intrygujący. Twórcy swoim nowym zapachem zechcieli nas zabrać do idealnego świata pełnego optymizmu i cudów. Tworzy na skórze fascynującą mieszankę tropikalnych, wilgotnych i energetycznych świeżości oraz kipiących aromatów kwiatowych.
NUTA GŁÓWNA: niebieski hiacynt i kwiat pomarańczy templar.
NUTA ŚRODKOWA: orchidea lealia, jaśmin crepe, mahonia japonika i różowe kapryfolium.
NUTA PODSTAWOWA: śliwka natal, nasiona ambrette, tropikalne drzewo zembrano i złota kora melaleuca.
Może się któras z was wypowiedziec na temat ich zapachu?
[ Dodano: 2006-11-17, 18:27 ]
No iii.... Ta DCNA zajeżdża ogórkiem, PINK w ogóle nie pachnie jak Lacoste a Escapada pomarańczowa w ogóle nie pachnie cytrusami Nie ma zapachu owoców tylko plastiku....
Paulette, cofam Wstrząsnełam wszystkie 500 razy i ta różowa pięknie pachnie Prawie jak oryginalna Lacoste Touch Of Pink Bardzo mi się podoba, ale ta pomarańczowa Escapada i D.C.N.A. są do pupy. Escapade napewno sprzedam.
Paulette, ale przecież każdy ma inny gust Ja tam nie żałuje że kupiłam te perfumy bo później bym sobie nie mogła darowac że ich nie kupiłam Ale te Lacrosse różowe piękne. Mocne są i trwałe...Pachną pięęęęęęknieeeeeee Siedze i się obwąchuje
kiedys jakis czas temu mielismy kiosk, siedze sobie z siostra (wymienilysmy mame na chwile) przychodzi jakis chłopiec i mówi: "poproszę bilet po złotówku"
padłam
kupiłam kiedys podróbke Davida Bekhama dla mojego mena i pachniała i trzymała sie długo... nie wiem od czego zalezy trwałośc...jedne sa max podobne inne wcale
Oto mój najnowszy zakup.. z lewej podróbka Pumy Flowing.. a z prawej Chanela dla mamy nie wiem jak pachnie Chanel w oryginale.. ale podróbka pumy pachnie identycznie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum