Pati:D, nie wiem... tylko ta natura co yska mowila, ale to kolo nas, na nd chyba ze w naturze w feniksie, przy wejsciu, ale nie wiem, tam malutki sklepik jest...
ja jestem fanka Pacyfic paradise od escady, no ale oczywiscie nie stać mnie na takie drogie perfumy, więc miałam już podróbke o fantazyjnej nazwie Escapre,za 6 zł 30 ml i była niezła, no a ostatnio moja siostra tez kupowała podróbke własnie tego zapachu, tyle że był innej firmy, tylko ze nie wiem jakiej, i to juz wogóle było genialne, wielkości chyba 50 ml, zapach bardzo podobny, nawet butleleckza była podobna i kosztowała chyba 8 czy 12 zeta:)
Paulette, kupiłam je w ciemno, 'wysyłkowo'.... Łaziłam po drogeriach ale wszędzie były tylko podróby La Rive, widziałam też te More More o którch Yska pisała. Relacje tak więc zdam za jakieś trzy, cztery dni
Dlatego pisałam-raz się żyje
Jak mi przypasują to kupie jeszcze tą niebieską lacrosse Te trzy perfumy które dziś sobie fundnęłam kupiłam u takiej babki która ma wiellki wybór różnych podrób więc jeżeli nie pożałuje tego zakupu, znów przeznacze kase na kolejne 3 flakoniki Zajme się kupowaniem podrób bo szkoda mi kasy na oryginały choc pewnie są lepsze. Ale ze mnie haker nie
Patrzcie jakie niezłe podróby
[ Dodano: 2006-11-12, 23:35 ]
Moesha mogłabyś cos napisac o tej ESCAPADE różowej?
Paulette, ty obczajałaś tą podróbe Inspirations. Podobna jest do oryginału?
Obcziłam mialam zamiar kupic ja zanim powachalam hehe nie wiem czy podobna (nie wiem jak pachnie oryginal) ale jakos nie spodobala mi sie.. za to pomaranczowa jest ladna...
Wąchałam podróbkę Cat Deluxe.. i nie spodobala mi sie... ale nie wiem jak pachnie oryginal..
Wąchałam tą podróbkę bo zamierzałam sobie ją kupić (obecnie mam oryginał, ale już mi się kończy po wąchnięciu doznałam szoku....wcale nie podobna do cat deluxe...... a szkoda, bo oryginałka jest piękna!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum