no ogólnie rzecz biorąc nazwy są najlepsze! zawsze jak jestem w drogerii to zatrzymuję się na chwilę na stoisku z zapachami (dodam, że te oryginalne i te podróbki mają oddzielne półki i stoją na przeciwko siebie ) żeby się trochę pośmiać...
właśnie, gdzie kupujecie takie podróbeczki? na targach czy gdzie? bo fajne są jak widzę:)
wiem ze na wroclawskim swiebodzkim (taki duuzy targ )jest pelno perfum ale nie wiem jakich firm. a tak to w sklepach czasem widze ale to we wro, nie wiem jak gdzie indziej
ewka71, na świebodzkim nie mają podróbek Oni sprzedają niby oryginały w takich atomizerach po chyba 10 ml i 50. A wiesz gdzie we Wrocku sa jesczez jakieś podróby? Bo na Kuźniki to masakra... Nie orientuje się gdzie to nawet.. Ja mieszkam na Karłowicach, do centrum mam niedaleko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum