Kupilam dzisiaj jednak te La Rive: More More (Amor Amor) oraz Fiore di Larive (czyli flower by kenzo). Musze powiedziec ze szczegolnie tymi pierwszymi jestem zachwycona. Mialam probke oryginalnych Amor i naprawde bardzo są podobne. Flowera juz nie pamietam oryginalnego, ale ten mi sie tez bardzo podoba. Za obie dalam po 20 zł. Kupilam je w Naturze.. są tez w rossmannach i w tesco.
Dzisiaj kupiłam "Gepardo red woman" ) z firmy cote azur. Nawet baaardzo podobne do pumy! Aha! i jest napisane EDP!! eau de parfum...zobaczymy czy będą trwałe? Dałam 20 zeta. Ale nazwa bajer - gepardo
Dzisiaj kupiłam "Gepardo red woman" ) z firmy cote azur. Nawet baaardzo podobne do pumy! Aha! i jest napisane EDP!! eau de parfum...zobaczymy czy będą trwałe? Dałam 20 zeta. Ale nazwa bajer - gepardo
Widziałam je u siebie jakoś przedwczoraj i nawet niuchnęłam. Była podróba Pumy Jamaica i Pumy Flowing. Flowing fajna...ale średnio podobna...
a zna ktos jakas podrobke zeby pachniala taki zapachem jakby malinowym, wisniowym albo jagodowym
bo ostatnio wachalam podrobke escady (chyba island kiss ale nie jestem pewna...) i zalatywala malina troche.. chociaz wiem ze wachalam oryginal i nie czuc tego tak bylo.. moze mi sie tylko wydawalo
A ja wąchałam ostatnio z La Rive "Night Impressions" i baardzo mi sie spodobaly.. Nie kupilam bo musze najpierw skonczyc to co mam.. nie wiem czego to jest podróbka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum