ja sobie kupilam ostatnio Lacrossse Irange. zapach jest chyba śliczny pisze chyba bo jestem przeziebiona i mam katar ale juz usłyszalam kilka razy pytanie: 'czym tak ladnie pachniesz?' natomiast wachlam jakis czas temu rozowe Lacrosse i nie powalil mnie na kolana aczkolwiek zapach ładny
Wiem wiem ale zawsze mi się myli... Kurcze bo strasznie podoba mi sie Lacoste Inspirationss ale nie wiem jaka jest ta podróba czekam aż ktos napisze....
Wiem wiem ale zawsze mi się myli... Kurcze bo strasznie podoba mi sie Lacoste Inspirationss ale nie wiem jaka jest ta podróba czekam aż ktos napisze....
ja mam! bardzo podobny zapach, mocny, troszke slodki, i trwały na poczatku troszke wiercil mi w nosie ale po kilku minutach wszyscy pytaja co to za zapach i o dziwno jak probuja zgadywac to w 80% zgaduja 20% wogole nie wie ze jest juz nowa Lacoste
Lotta, a znasz zapach Puma Glow? Bo wydaje mi się że ta Lacosta niebieska pachnie podobnie Dzięki tak w ogóle
[ Dodano: 2006-11-28, 19:26 ]
Otworzyli koło mnie taki bazarek i sa tam Lacrosse Chatiera Wąchałam tą niebieską - Inspirations i pomarańczową - Touch Of Sun. Pomarańczowej po chwili nie czułam a ta niebieska wydawała mi się ładna ale przypominała mi zapach do samochodu czy coś takiego więc odeszłam z pustymi ręcoma
Pati:D alez nie ma problemu Niestety nie znam zapachu tej Pumy ale z checia jutro zajrze do jakiegos sklepiku by go poznac a Touch of Sun szczerze mowiac to mi sie nie podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum