yska207, trudno powiedziedziec. Myśle że są trwałe. Nie wiem czy zapach ci się spodoba. Jest troche jak meski (uwielbiam meskie perfumy ). Ja ją kocham:) Musiałabys sie sztachnac. Zobacz w Rossmanie. Ja kupiłam tą wode w tym Rossmannie koło Kameleonu (były jeszcze dwie) , w galerii dominikańskiej nie było.
Reichea w którym Rossmanie ja znalazłaś? ja szukalam i wszedzie mi mowili ze pierwsze slysza o czyms takim szkoda ze szefostwo nie wpadlo jeszcze na pomysl by nam fundnąć taki firmowy zapach
Ysia nie byłam bo musiałam wkuwac Nanastępne napewno się wybiore.
Reichea komu nie daje ich niuchnąc to mówi mi że ta woda przypomina mu zapach męskich perfum Mnie też tak się kojarzy ten zapach, ale ja uwielbiam męskie perfumy więc dla mnie jest
moim zdaniem rzadko sie zdarza by meskie zapachy smierdzialy w przeciwienstwie do niektorych damskich kocham meskie zapachy, zawsze nogi sie pode mna uginaja jak przechodzi kolo mnie jakis facet, ktory ma ladne perfumy
hmm... ja nie zauwazylam w nim nic męskiego, moj facet tez nie... dziwne skojarzenie
dla mezczyzn tez sa ale przeciez Rei na swojej buteleczce, ma napisane jak byk: WOMAN, a tak wogole to ja wielka New Yorkerka a jeszcze jej nie mam ale dobrze ze odnalazlam ten temat, to w najblizszym czasie bede wypsikiwac swoje smrody i prawie sobie kupie NY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum