Ja raz miałam zestaw do frencha, ale jakoś ich nie lubię. Wolę biały lakier + jakiś jasny (w odcieniu zależnym od np. ubrania).
Z Wibo natomiast miałam do zdobień i nawet nie narzekam!
Ja to z takich typowych kolorowych lakierów to mam jeden Bell chyba nie wiem , mniejsza o to , ma on kolor taki jak perłowy jasny , lekko różowy , taki się wydaje być w opakowaniu , a na paznokciach pod światło podchodzi pod taką fajną jasną zieleń. Mam już go ponad rok i dobrze się trzyma i nie zgęstniał.
Za lakiery "robią" u mnie też bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się z A. i preparat wzmacniający z jedwabiem też z A. . Ten drugi ma kolor lekko różowy , matowy.
Do niedawna miałam więcej lakierów , ale zgęstniały i wywaliłam.
Ja podobnie jak Dorota mam paski do frencha z A., kiedyś kupiłam , ale leżą , bo nie mam długich paznokci Raz jak miałam dłuższe , użyłam ich . Są całkiem fajne.
Ja mam zdecydowanie mniej lakierów do paznokci, niż cieni do powiek
Manhattan - Ultra Quartz
A - kolor lakieru Elegance
Zestaw do francuskiego Wibo - beznadzieja!
Golden Rose
A Color Trend - ale to jakiś prehistiryczny lakier, nie wiem po co go wogóle trzymam
Joko Virtual Color - jasnoróźowy perłowy i czerwony (nie wiem sama po co )
YR Luminelle
Sensique Trendy nails - beznadziejny!
Wibo - biały lakier z cieniutkim pędzelkiem do kresek
I tyle
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Czasami może się wydawać, że lakier w kolorze którego w życiu byśmy nie użyły nagle się przydaje! Ja mam tak ze swoimi w kolorach podkreślaczy nigdy bym nie umalowała paznokci takim jednym czy drugim ale jako dodatek sprawują się doskonale!
Tak jak Iws napisała, że czasami się zdajdzie, że nigdy takim kolorem by nie pomalowała lakierem, a jednak maluje jako dodatkiem - to ja miałam coś takiego, że dla żartu wzięłam przymierzyć jedną bluzke, ale tak mi się spodobało, że ją kupiłam. W życiu bym nie pomyślała, ze kupię taką rzecz.
O to mi chodziło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum