Ja mam tylko baze pod lakier diamentowa z Inglota, ale mozna ja tez uzywac jako zwykly lakier- wtedy paznokcie maja piekny polysk no i oczywiscie nie zolkna.
no a jak mam w swojej kolekcji juz ok 33 lakierów i moja kolekcja cały czas sie powieksza:) a kolory i firmy sa rózne poczawszy od firmówek po takie zwykłe ....ale dla mnie najwazniejszy jest kolor lakieru jego trwałosc i konsystencja < a czasmi bywa tak ze ten zwykły kupiony za mała kase jest lepszy niz ten z górnej półki no i wtedy jest <wow> szok >
Ja to z takich typowych kolorowych lakierów to mam jeden Bell chyba nie wiem , mniejsza o to , ma on kolor taki jak perłowy jasny , lekko różowy , taki się wydaje być w opakowaniu , a na paznokciach pod światło podchodzi pod taką fajną jasną zieleń. Mam już go ponad rok i dobrze się trzyma i nie zgęstniał.
To ja poprosze o numer kolorku
Mam ich z kilkanaście, ale niestety rzadko używam, bo ciągle coś mi się dzieje z paznokciami, znaczy się nie ma co malować. A ulubiony to bordo z Miss Sporty Dobrze się trzyma, ma śliczny kolor i mimo, że mam go już bardzo długo, nie zasycha
ja mam pastelowe same bo pazurki mam mało ciekawe,więc perła,jasny róż,lekki fiolecik,no i odżywki dwie na łamliwe i na rozdwajające się paznokcie.nie widzę po nich zmian
tylko chyba raczej połowa to już lekko zestarzała, sądząc po opakowaniach. Wiesz od czasu do czasu trzeba robić porządki a takie buteleczki to się wyrzuca no chyba że lubisz "zbieractwo" podziwiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum