Tak jak Iws napisała, że czasami się zdajdzie, że nigdy takim kolorem by nie pomalowała lakierem, a jednak maluje jako dodatkiem - to ja miałam coś takiego, że dla żartu wzięłam przymierzyć jedną bluzke, ale tak mi się spodobało, że ją kupiłam. W życiu bym nie pomyślała, ze kupię taką rzecz.
O to mi chodziło.
ja to uwielbiam malowanie pazurkow no i oczywiscie kolekcjonuje lakiery:
-3 lakiery Miss Sporty< zielony, czerwony, bezbarwny>
-4 Jane Ashley(chyba jakis tani, ale dosc dobry) <fioletowy, srebrny, brazowy, bezowy>
- Manhattan<bezowy>, bardzo dobry
-Maybelline Colorama <rozowy>, tez bardzo dobry
-Margaret Astor, moj ulubiony, bardzo ladny kolor
-Pierre Rene <blekitny> dobry, ale nie jest trwaly
-Nivea Beaute +calcium, to moj faworyt, kiedys go kupilam, ale teraz nie moge znalezc
-i jeszcze jakies tanie<bialy, rozowy, bezbarwny>
-no i A francuzki m., jest dosc dobry.
i to chyba tyle
bo nivei nie ma kolorówki w polsce tzn. sa jakieś pomadki ochronne, kremy koloryzujące i tyle. Lakierów raczej nie ma, przynajmniej nigdy o nich nie słyszałam
No to niezły zbiór masz lakierów Tysiu już teraz muszę przestać obgryzać paznokietki bo się napaliłam na malowanie ich problem jeszcze w tym że ja obgryzam też skórki wokół paznokci
Colorama MNY to jest tania, ale berdzo dobra. trzyma sie ok tygodnia <jezeli zmywa sie naczynie w rekawiczkach, tak jak ja to robie>, bo u mojej mamy to po 2 dniach juz nie ma lakieru.
Co do tych Golden Rose to serio u mnie w mieście na targu takie sprzedają po złotówce, ale to jest stragan ,że wszystko jest po 1 zeta. Koleżanki sobie nieraz tam kupują Ja kiedyś ,żeby zobaczyć czy to totalny bubel i też kolor mi się podobał , koleżanka taki miała, kupiłam sobie taki lakier. Z początku nawet nawet , ale po jakimś roku zgęstniał tak ,że się nie nadawał do niczego, to jeszcze zależy od koloru lakieru ,też zauważyłam.W sumie przez całe moje życie miałam 5 takich lakierów , biały -totalny bubel , fioletowy , rózowy , niebieski -perłowe , mogą byc, bezbarwny i z brokatem -tez ujdą. Podejrzewam ze sa to podrobki albo coś takiego.
Na nich jest napisane Golden a pod spodem róża narysowana?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum