Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
jakie macie lakiery?
Autor Wiadomość
basterPL 

Wysłany: 2011-12-03, 09:03   

Uwielbiam zadbane dłonie i długie paznokcie. Moim faworytem jest oczywiście firma MAC z serii Glitter & Ice Nail Lacquer. Za każdym razem gdy jestem za granicą, muszę nabyć kilka takich cudeniek, bo w Polsce rzadko można je dostać, jest to wręcz niemożliwe.
Uwielbiam je za to, że nie pozostawiają smug, dobrze się aplikują i przede wszystkim dobrze kryją i szybko schną! Wystarczy jedno pociągnięcie pędzelkiem, a efekt jest niesamowity. Zimą najchętniej sięgam po lakiery do paznokci w odcieniach czerwieni, koralu, burgundu i maliny, dlatego z chęcią powitałam nowość w ofercie marki MAC.
Lakiery są dość drogie, ale spisują się znakomicie i to mi wszystko rekompensuje!
:)

tenebra 

Wysłany: 2011-12-04, 21:18   

W sumie MAC to jest taki drogi w Polsce, w USA to jest raczej średnia półka cenowa... Po przeliczeniu za szminkę wyszło mi 35-38zł, to chyba szminki Loreala czy Max Factora są u nas w takich cenach.

A ja dziś na paznokciach mam lakier matowy czarny z limitki Essence Black & White. Będę go zmywać, niestety pomalowałam paznokcie wczoraj i lakier przetrwał tylko 24h, a nie mogłam nałożyć żadnego topa utrwalającego, bo efekt matu by szlag trafił...
Aaa, ale na serdecznym mam Essence Multi Dimension XXXl kolor 59 Purple Diamond - nie dość, że jednowarstwowiec to się trzyma bardzo ładnie. A kolorek taki piękny połyskujący, jakby brokatowy róż (a to dziwne bo ja nie lubię błyskotek w makijażu :shock: ale ten mnie urzekł ;) ) Szkoda, że wycofują...

(\.../)
(O.o)
(> <)

bejbe 

Wysłany: 2011-12-30, 23:00   

Ja ostatnio kupuję lakiery po 3 zł, za to mam manię,żeby mieć jak najwięcej kolorów. Większość schodzi po 2 dniach,ale szybko schną, więc częste malowanie paznokci nie jest wielkim utrapieniem ;)

anecia 

Wysłany: 2012-01-02, 16:09   

Ja mam tyle lakierów że masakra, różne kolory, to jest serio mania - chce się wiecej i więcej wciąż.

tenebra 

Wysłany: 2012-01-02, 17:52   

Anecia ja też! To już zaczyna się u mnie robić niebezpieczne, nałóg jak nic! :shock:

(\.../)
(O.o)
(> <)

Odpowiedz do tematu