co myslicie o bordowym lakierze? z jakich firm są dosć trwale? tylko niedorgie chcialam kupic sobie cos widocznego zawsze uzywam delikatnych lakierow, brazowych, zlotych, bezbarwnych teraz chcem jakis fajny, soczysty kolor
co myslicie o bordowym lakierze? z jakich firm są dosć trwale? tylko niedorgie chcialam kupic sobie cos widocznego zawsze uzywam delikatnych lakierow, brazowych, zlotych, bezbarwnych teraz chcem jakis fajny, soczysty kolor
Wydaje mi sie ,ze lakiery z fimy Rimmel "lasting finish" powinnas cos znalezc .Sa trwale i bardzo ladne kolory maja...
taa juz kupilam wybieralam razem ze sprzedawczynia na takich paznokciach, w domu pomalowalam i jakis za jasny wyszedl bede sie wstydziec z takimi pazurami wiec chyba sprzedam albo siostrze oddam....ale chcialabym kupic jakis ciemny lakier zeby byl widoczny na pazurkach, jak na zlosc nie umiem dobrac
taa juz kupilam wybieralam razem ze sprzedawczynia na takich paznokciach, w domu pomalowalam i jakis za jasny wyszedl bede sie wstydziec z takimi pazurami wiec chyba sprzedam albo siostrze oddam....ale chcialabym kupic jakis ciemny lakier zeby byl widoczny na pazurkach, jak na zlosc nie umiem dobrac
a sprubuj pomalowac 2 warstwy ,moze bedzie ciemniejszy...
ja mam ciemny roz z Miss Selene (tam co z Golden Rose razem sprzedaja)
i jak pomaluje 2 warstwy to wychodzi extra.
wiec z tej 'firmy' na pewno sie nie zawiedziesz...
a to sa male buteleczki - kosztuja u mnie 2,50zł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum