Wysłany: 2006-08-26, 14:00 Zestaw do przedłużania (żelki)
Dziewczyny mam problem.Jak uwazacie czy zetsawy które sa na allegro warte sa wogole kupienia??Czy któras z tych firm ma napwrde dobre produkty???I czy kupować np:lampe pilniki,bloki na allegro a żele dokupic gdzies w jakis hurtowniach interentowych(tylko jakich).Czy mozna mieszac firmy??:>
ja tez miałam zamiar kupić na allegro ale zrezygnowałam nie wiadomo czy sprzęt nie jest uszkodzony więc lepiej kupić w sklepie żele kupuj obojetnie gdzie ale chyba ważne jest żeby były tej samej firmy
Witaj Ninka
Moja stylistka na allegro kupowała lampe i pędzelki, reszte chyba ze sklepów internetowych, czyli zestaw żeli.
Nie mam pojęcia jakie tam na allero są zestawy, ale jest tam jedna uzytkowniczka, która ma chyba sklep w Krakowie czy jakos tak i bardzo jest chwalona za produkty, które oferuje.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Wysłany: 2007-06-18, 20:13 Re: Zestaw do przedłużania (żelki)
Ninka napisał/a:
Dziewczyny mam problem.Jak uwazacie czy zetsawy które sa na allegro warte sa wogole kupienia??Czy któras z tych firm ma napwrde dobre produkty???I czy kupować np:lampe pilniki,bloki na allegro a żele dokupic gdzies w jakis hurtowniach interentowych(tylko jakich).Czy mozna mieszac firmy??:>
[ Dodano: 2006-08-27, 15:19 ]
Halo halo:>
Ja na allegro kupilam od jednej firmy produkty do tipsow ,ale akryl .W ogole nie jestem zadowolona z niego...Doszlam do tego dopiero, jak ukonczylam kurs i uczylam sie na lepszych produktach...
Jestem zla bo akryl mi w ogole nie tezal jak robilam odnowe!!
a z moimi bylo ok,nie moglam narzekac jak za taka cene,normalnie mi zastygal na odnowie
teraz mam NSI i są ,ale nie dlugo sie konczą i wracam do Nail Design
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum