Wysłany: 2005-03-17, 17:39 Inglot - Pro - Dry & Shine
Inglot - Pro - Dry & Shine
Cena: 12 zł
[ Dodano: 2005-03-17, 17:51 ]
Moja ocena:
Nakłada sie go na paznokcie za pomoca takiej malutkiej pipetki, trzeba nacisnąć i po chwili kropla preparatu ładnie "rozchodzi się"po całym paznokciu. Rzeczywiście przyspiesza wysychanie lakieru, jednak radzę uważąć, bo mozna łatwo zepsuć manicure. Po użyciu tego preparatu lakier ładnie błyszczy, można nim także "odzywiać" kolor, kiedy troszkę spłowieje. Ale nie na długo. Jesli chodzi o trwałośc lakieru, nic takiego nie zauważyłam, aby przedłużał. Szkoda. W sumie ten produkt oceniam na 3+. Jakichś specjalnych właściwości nie zauwazyłam, choć relama jest obiecująca. Taki średniaczek
wogole ja niee uzywam lakierow z Inglota wszyscy sie tak nad nimi zachwycaja i wogole po wymalowaniu u kosmetyczki (ktora mi kryla roznymi preparatami) odpadl mi po niecalych 4 dniach porazka moja lakiery za 2 zl tez sie tyle trzymaja i po co przeplacac no tyle ze w Inglocie jest bardzo duzy wybor kolorow...
Sonia
Wysłany: 2005-05-20, 21:05
A ja tam Inglota nawet lubię...
Mam z tej firmy śliczny turkusowy lakier, który trzyma się koło 5 dni i zachowuje intensywny kolor!
ja mam ten lakier od jakiegoś czasu , ale go nie lubię.Po umalowaniu paznokcia i namalowaniu wzork afarbką akrylową pokryłam Inglotem tym i tego samego dnia wzorek zszedł. Jak klientka przyleciała z pretensjami byłam zła , on nie pokrywa tak jak każdy utwardzacz. Polecam go tylko do pokrycia by skórki lepiej wyglądały i paznokieć się świecił( tylko 1 dzień)
Ja napewno nigdy w życiu tego nie użyję a już napewno nie kupię. Na stoisku inglota dziewczyna mi to draństwo nałożyła na paznokieć który dzień wcześniej malowałam. Miałam ślicznego frencha a po tym preparacie na paznokciu zrobiły mi się jakieś peknięcia, jak mozaika, dziewczynki drogie ustrzegam przed tym utwardzaczem
Miałam ten wysuszacz i nie specjalnie przypadł mi so gustu Nie dość, że jest drogi, to wcale nie sprawdza się lepiej niż zwykła oliwka, która przyspiesza schnięcie lakieru. Nie polecam go, bo nie spełnia swojedo zadania, wcale tak szybko nie wysusza, a lakier nie jest trwalszy Drugi raz bym go nie kupiła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum