Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: WS
2006-02-20, 00:05
Inglot - Pro - Dry & Shine
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2005-03-17, 17:39   Inglot - Pro - Dry & Shine

Inglot - Pro - Dry & Shine
Cena: 12 zł

[ Dodano: 2005-03-17, 17:51 ]
Moja ocena:
Nakłada sie go na paznokcie za pomoca takiej malutkiej pipetki, trzeba nacisnąć i po chwili kropla preparatu ładnie "rozchodzi się"po całym paznokciu. Rzeczywiście przyspiesza wysychanie lakieru, jednak radzę uważąć, bo mozna łatwo zepsuć manicure. Po użyciu tego preparatu lakier ładnie błyszczy, można nim także "odzywiać" kolor, kiedy troszkę spłowieje. Ale nie na długo. Jesli chodzi o trwałośc lakieru, nic takiego nie zauważyłam, aby przedłużał. Szkoda. W sumie ten produkt oceniam na 3+. Jakichś specjalnych właściwości nie zauwazyłam, choć relama jest obiecująca. Taki średniaczek :/

Aga BJ 

Wysłany: 2005-03-17, 17:55   

:wink: czyli raczej nie polecasz?

adriana7 

Wysłany: 2005-03-17, 17:56   

Chyba nie, lepiej dołozyć i sobie kupić jakiś lepszy utwardzacz.

KAMi_ns 

Wysłany: 2005-05-20, 12:13   

wogole ja niee uzywam lakierow z Inglota :!: wszyscy sie tak nad nimi zachwycaja i wogole :!: po wymalowaniu u kosmetyczki (ktora mi kryla roznymi preparatami) odpadl mi po niecalych 4 dniach :!: porazka :!: moja lakiery za 2 zl tez sie tyle trzymaja :!: i po co przeplacac :?: no tyle ze w Inglocie jest bardzo duzy wybor kolorow...

Sonia 

Wysłany: 2005-05-20, 21:05   

A ja tam Inglota nawet lubię...
Mam z tej firmy śliczny turkusowy lakier, który trzyma się koło 5 dni i zachowuje intensywny kolor! :D

KAMi_ns 

Wysłany: 2005-05-21, 19:07   

no ja juz ten lakier zLemaxa mam od poniedzialku... :)

luiza10 

Wysłany: 2005-09-21, 08:13   

ja mam ten lakier od jakiegoś czasu , ale go nie lubię.Po umalowaniu paznokcia i namalowaniu wzork afarbką akrylową pokryłam Inglotem tym i tego samego dnia wzorek zszedł. Jak klientka przyleciała z pretensjami byłam zła :evil: , on nie pokrywa tak jak każdy utwardzacz. Polecam go tylko do pokrycia by skórki lepiej wyglądały i paznokieć się świecił( tylko 1 dzień) 8)

talencja 

Wysłany: 2005-11-20, 20:07   

lubie inglota mam z niego taki ciemny bordowy lakier ktory fakt dosc szybko schodzi ale zauwazylam ze ciemne lakier szybciej odpryskuja

teasty 

Wysłany: 2005-11-20, 20:59   

talencja, szybciej odpryskuja bo bardziej to widac:P

Panky 

Wysłany: 2005-11-20, 21:01   

Ja napewno nigdy w życiu tego nie użyję a już napewno nie kupię. Na stoisku inglota dziewczyna mi to draństwo nałożyła na paznokieć który dzień wcześniej malowałam. Miałam ślicznego frencha a po tym preparacie na paznokciu zrobiły mi się jakieś peknięcia, jak mozaika, dziewczynki drogie ustrzegam przed tym utwardzaczem :(

lora 

Wysłany: 2005-12-04, 19:45   

Miałam ten wysuszacz i nie specjalnie przypadł mi so gustu :? Nie dość, że jest drogi, to wcale nie sprawdza się lepiej niż zwykła oliwka, która przyspiesza schnięcie lakieru. Nie polecam go, bo nie spełnia swojedo zadania, wcale tak szybko nie wysusza, a lakier nie jest trwalszy :( Drugi raz bym go nie kupiła :wink:

Odpowiedz do tematu