Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Stylizacja Paznokcia
Autor Wiadomość
Kinna 

Wysłany: 2010-02-09, 14:49   Stylizacja Paznokcia

chciałam się pochwalic :D a mianowicie zapisałam się na szkolenie zelowych paznokci :D jeste mega szczesliwa, zawsze to jakis papier no i najwazniejsze ze lubie to robic :) troche sie denerwuje bo nie wie czy znajde jakąs prace w poznaniu po tym ale fajnie by było :) znacie kogos kto był na takim szkoleniu? a moze same byłyscie? :) czekam na jakiekolwiek ifo na ten temat :D

a juz niedługo bedziecie iec specjaliste od paznokci :P hehehe :P dżołk :P

MałaMi 

Wysłany: 2010-02-09, 23:14   

Kinna ,wielka szkoda,że nie mieszkasz ciut bliżej,bo właśnie muszę wybrać się do manikiurzystki,bo przestałam obgryzać i odrosły takie biedactwa o różnych długościach.Byś miała jakiegoś ,,królika doświadczalnego" :grin:

yska206 

Wysłany: 2010-02-11, 14:49   

kinna , to droga impreza?

Ja się chciałam zapisać na kurs wizażu , tak na prawdę tylko dla papierka ,ale po cenie papierka wymiękłam

tenebra 

Wysłany: 2010-02-12, 03:28   

yska, ile?

(\.../)
(O.o)
(> <)

iwiopole 

Wysłany: 2010-02-12, 09:40   

wejdz sobie mloda na jakakolwiek strone o paznokciach i poczytaj,to faktycznie nie jest tania zabawa,dlatego tez ja do tej pory nie mam kursu choc bardzo bym chciala i mi sie to marzy od lat.

Kinna 

Wysłany: 2010-02-12, 10:14   

w poznaniu kurs w salonie Avangarda kosztuje 600 złoty ze metodę zelową :) a ja mam pieniązki na to odłozone :)

yska206 

Wysłany: 2010-02-13, 09:09   

to jeszcze znośnie , ja make-up znalazłam za ok.1500zł

adriana7 

Wysłany: 2010-02-13, 13:18   

Ja teraz chodze na wizaż i płaciłam 1300 zł.

tenebra 

Wysłany: 2010-02-13, 15:06   

Ada i jak? warto? zajęcia są fajne? dowiadujesz się rzeczy, których wcześniej nie wiedziałaś czy to wszystko jest znane ale chodzisz dla papierka? jak to wygląda?

(\.../)
(O.o)
(> <)

adriana7 

Wysłany: 2010-02-13, 20:19   

Jak dla mnie mega warto :) Choc to zależy, jak kto prowadzi. Z tego kursu jestem niesamowicie zadowolona, ale np słyszałam o innym, że jest sama teoria do zarypania, z praktyki to może z 3 makijaże. Tutaj mam troszke teorii, makijaż pokazowy robią prowadzące, a za chwile juz same malujemy. Miałam na razie 3 spotkania i 3 makijaże zrobione. Teorie też dostajemy na maila (to akurat dla mnie nic nowego, o czym mówią, ale inne potrzebują). Bardziej się ciesze z tego, że moge malowac na kimś, i ktoś fachowym okiem rzuci na to, co robię, oraz na to, że dowiaduje się o fajnych trikach, dzięki którym malowanie jest łatwiejsze. Każda nasza praca jest fotografowana - before and after :) . Na koniec dostaniemy te zdjęcia na płycie. Kurs kończy się egzaminem - teoria + praktyka. Losujemy jakiś makijaż, i mamy przygotować ten makijaż oraz całą stylizacje do niego (począwszy od włosów, skończywszy na butach).
Kosmetyków nie musimy mieć swoich, tam pracujemy na Kryolanie.
Chodze i dla papiera i żeby się czegoś nauczyć. Nie mam na tyle odwagi, żeby malować kogoć bez podstaw. Wole uczyć się na kimś na kursie.

Magda87 

Wysłany: 2010-06-19, 20:00   

dziewczyny jak tam po kursach? :D macie jakies klientki, nadal sie szkolicie, czy robilyscie to dla wlasnej przyjemnosci?
ja mam za soba kurs przedłuzania rzes metoda 1:1, na sobie niestety praktykowac nie moge, ale nie narzekam :P

k81_81 

Wysłany: 2011-01-31, 17:00   

Magda87 napisał/a:
dziewczyny jak tam po kursach? :D macie jakies klientki, nadal sie szkolicie, czy robilyscie to dla wlasnej przyjemnosci?
ja mam za soba kurs przedłuzania rzes metoda 1:1, na sobie niestety praktykowac nie moge, ale nie narzekam :P

Ja mialam te rzesy i bylam mega zadowolona ,trzymaly sie miesiac ! polecam!!

[ Dodano: 2011-01-31, 17:02 ]
Kinna napisał/a:
chciałam się pochwalic :D a mianowicie zapisałam się na szkolenie zelowych paznokci :D jeste mega szczesliwa, zawsze to jakis papier no i najwazniejsze ze lubie to robic :) troche sie denerwuje bo nie wie czy znajde jakąs prace w poznaniu po tym ale fajnie by było :) znacie kogos kto był na takim szkoleniu? a moze same byłyscie? :) czekam na jakiekolwiek ifo na ten temat :D

a juz niedługo bedziecie iec specjaliste od paznokci :P hehehe :P dżołk :P

Ja juz pracuje 4 lata w tym zawodzie ,tzn .aktualnie mam urlop macierzynski :) ...Kocham swoja prace i pewnie zatesknie szybko :(

Odpowiedz do tematu