Mam takie pytanie... bo mam piękne długie paznokcie ok 2 miesięcy je zapuszczałam ale niestety jedem mi odmówił współpracy i sie złamał do samej skórki aa nie chce obcinać paznokci ze względu na to ze jeden mi sie złamał Chciałam sie was poradzć czy jakbym poszła do kosmetyczki i zrobiła bym sobie akurat na ten jeden paznokcieć żela czy by to bardzo było widać? zresztą jeszcze 2 paznokcie mam takie nie równe do tamtych to też bym mogla zrobić...
Magda87 ale w sumie to bym musiała 3 paznokcie bo jak by to wyglądało wszystkie równiuteńkie a dwa takie krótsze...
A tak przy okazji znacie jakies dobre odżywki do paznokci tylko zeby nie były aż ta drogie ...wiem że był gdzieś taki już temat gdzieś ale nie chce mi sie szperać za dużo tego
Magda87 ale w sumie to bym musiała 3 paznokcie bo jak by to wyglądało wszystkie równiuteńkie a dwa takie krótsze...
A tak przy okazji znacie jakies dobre odżywki do paznokci tylko zeby nie były aż ta drogie ...wiem że był gdzieś taki już temat gdzieś ale nie chce mi sie szperać za dużo tego
ja jestem zadowolona z serum Lovley (6zł) i odżywki z wapniem joko(10Zł)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum