| Portal patronują Drogerie KNC |
|
|
| Portal patronują Drogerie KNC |
|
masakra |
| Autor |
Wiadomość |
tagit

|
Wysłany: 2007-04-26, 21:34 masakra
|
|
|
| Ostatnio wszystko jest na nie. Nawet paznokcie odmawiają mi posłuszeństwa. To że są słabe to pryszcz - ale wokoło skórki się też łuszczą i zadzierają. Pomocy!!!! |
|
|
|
 |
Magda87

|
Wysłany: 2007-04-27, 07:21
|
|
|
| moze powinnas zmienic swoj sposob odzywiania? zapewne brakuje ci jakichś witamin. zainwestuj w tabletki Skrzypovita, odżywke do paznokci. |
|
|
|
 |
Apsik!

|
Wysłany: 2007-04-27, 14:33
|
|
|
Spróbuj zacząć używać jakichś odżywek do paznokci, dobre ma A czy SallyHansen, albo kup sobie tabletki takie na włosy, skórę i paznokcie - z tańszych świetna jest Silica - ja zapłaciłam chyba 5 zł za listek i miałam to bodajże na miesiąc, no i bardzo byłam zadowolona z efektów. Poza tym skoro masz problem ze skórkami warto kupić dobry krem do rąk - Kolastyna ma fantastyczny krem keratynowy, który kosztuje grosze a po nim moje paznokcie nabrały połysku i sama się zdziwiłam że krem tak może poprawić ich stan |
_________________ http://www.thehungersite.com |
|
|
|
 |
marinka

|
Wysłany: 2007-05-01, 13:16
|
|
|
| mnie zgubiło to, że nie nosiłam rękawiczek podczas sprzątania. może Twoje paznokcie zniszczyły detergenty? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
kosmetyki
uroda
Opisy na gg
Gry, programy za Darmo
|